Αναβάθμιση κλειστού προθερμαντηρίου στίβου του Δημοτικού Σταδίου Μεγάρων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» οι παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια που φιλοξενούν δραστηριότητες αθλητικών σωματείων και προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Μετά από αίτημα του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη προς τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, τοποθετήθηκαν μετά από σχετική μελέτη, στο κλειστό προθερμαντήριο στίβου του Δημοτικό Στάδιο «Μεγαρέων Ολυμπιονικών» κλιματιστικές μονάδες, ώστε να μπορούν να αθληθούν όλοι οι συμπολίτες μας κάτω ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, ενώ αγοράστηκε και ειδικό στρώμα για την προπόνηση των αθλητών του άλματος εις ύψος.
Παράλληλα η τοποθέτηση των κλιματιστικών μονάδων δίνει τη δυνατότητα στη Πολιτική Προστάσια του Δήμου μας να εντάξει στον σχεδιασμό της ακόμα έναν μεγάλο κλιματιζόμενο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει άτομα κατά την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Δήμαρχος έχει επανειλημμένως εκφράσει την ικανοποίηση του προς τη διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ», για την πορεία εκσυγχρονισμού όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων οι οποίες είχαν αφεθεί στην τύχη τους για δεκαετίες και καλεί τα μέλη των αθλητικών συλλόγων, τους αθλούμενους, όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να περιφρουρήσουν τους χώρους από τυχόν δολιοφθορές.

Πέρα όμως από την αναβάθμιση των δημοτικών χώρων άθλησης ιδιαίτερη σημασία για τη ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας έχει και η σωστή οργάνωσή και λειτουργία τους η οποία σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Οι δημοτικοί υπάλληλοι που εργάζονται στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις καταβάλλουν καθημερινά φιλότιμες προσπάθειες για να τις καταστήσουν και να τις διατηρήσουν κατάλληλες για την ασφαλή γύμναση των συμπολιτών μας όλων των ηλικιών και για την φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων τοπικού, περιφερειακού και πανελλήνιου χαρακτήρα.
Για το έργο τους αυτό έχουν την εκτίμηση καθώς και τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο της Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» όσο και του Δήμαρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button