Παραιτήθηκε η Γιάννα Ρήγα από την προεδρία του «Ηρόδωρου»

Η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Ηρόδωρος, κ. Γιάννα Ρήγα, απευθυνόμενη προς τον Δήμαρχο Δήμου Μεγαρέων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με επιστολή της υπέβαλε και επισήμως την παραίτησή της από την προεδρία του νομικού προσώπου.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης:

Με την παρούσα επιστολή απευθύνομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων που με τίμησε, εγκρίνοντας την πρόταση του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, αναθέτοντάς μου την Προεδρία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων.

Κυρίες και Κύριοι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων μετά την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό του Δημάρχου, μένοντας πιστή στις αρχές και αξίες που πρέσβευα και προεκλογικά.

Ανέλαβα έναν Οργανισμό με σημαντικά οικονομικά και χρονίζοντα προβλήματα. Παραδίδω σήμερα στη νέα διοίκηση ένα Νομικό Πρόσωπο με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων, οικονομικά υγιές και οργανωμένο με αναβαθμισμένες όλες τις δομές του (ΚΑΠΗ, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Αθλητικές Εγκαταστάσεις).

Θα ήθελα να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο ότι, οποιαδήποτε προσπάθεια στοχοποίησης και απαξίωσης της προσωπικότητάς μου λόγω της ανεξαρτητοποίησης και της παραίτησής μου δεν θα ευοδώσει. Είναι γνωστό ότι οι παραπάνω τακτικές αποτελούν προσφιλές σενάριο όσων, εδώ και επτά χρόνια, κινούνται υπογείως και με διαβάλλουν. Εφιστώ την προσοχή τους να μην το επιδιώξουν γιατί θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, και κυρίως το προσωπικό του Οργανισμού για την αμέριστη συμπαράσταση και τη βοήθειά του.

Η προσφορά μου στο Νομικό Πρόσωπο όσο και στο Δήμο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, κάτω από δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ήταν ουσιώδης και ανιδιοτελής.

Θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με αξιοπρέπεια και πίστη στα ήθη και τις αξίες που πρεσβεύω, με απόλυτο σεβασμό προς τους συνδημότες μου και με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι γυναίκες θα καταφέρουμε να εξανθρωπίσουμε την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Με τιμή,
Γιάννα Ρήγα
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ»
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button