Αλλαγές στις έδρες των δημοτικών συμβούλων

Αλλαγές και ανακατατάξεις από τις αρχικές εκτιμήσεις για τις έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων προκύπτουν έπειτα από την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αθηνών της απόφασης 596-2019 για την ανακήρυξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών και υποψηφίων των συνδυασμών.

Συγκεκριμένα, η πρώτη “αλλαγή” αφορά στις 11 έδρες του συνδυασμού «Ένωση Πολιτών» του δήμαρχου Γρηγόρη Σταμούλη, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής: 8 στα Μέγαρα, 3 στη Νέα Πέραμο αντί για 9 έδρες στα Μέγαρα και 2 στη Νέα Πέραμο όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.  Την έδρα στη Νέα Πέραμο καταλαμβάνει ο Σπύρος Τσιούνης ενώ αυτομάτως η Κατερίνα Καστάνη που κατείχε την 9η θέση στα Μέγαρα γίνεται αναπληρωματική.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά το συνδυασμό του Άγγελου Μακρυγιάννη, «Όμορφες Πόλεις», όπου η αρχικά ανακοινωμένη έδρα στη Νέα Πέραμο αντικαθίσταται από έδρα στα Μέγαρα την οποία καταλαμβάνει ο Χρήστος Γκίνης.

Δείτε τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων 2019-2023. Η θητεία των εκλεγμένων μελών του δημοτικού συμβουλίου θα είναι από την 1 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι την 31 Αυγούστου 2023.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button