Αίτημα Λευτέρη Κοσμόπουλου για Αστικές Συγκοινωνίες σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική

Την πρόθεση και το αίτημα για αστικές συγκοινωνίες σε ολόκληρη την δυτική Αττική, πιστοποιεί το δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Λ. Κοσμόπουλου. Χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κοσμόπουλος πως: “Διεκδικούμε αστικοποίηση και αναβάθμιση των συγκοινωνιών στη Δυτική Αττική”.

Πιο αναλυτικά:

Αίτημα στο Υπουργείο Μεταφορών για ένταξη όλων των περιοχών της Δυτικής Αττικής στην αστική συγκοινωνία κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Παρέμβαση στο Υπουργείο Μεταφορών έγινε σήμερα, με έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, για την αστικοποίηση των συγκοινωνιών όλων των περιοχών της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Αθανασόπουλο και τον Πρόεδρο ΚΤΕΛ Αττικής κ. Γιώργο Παπαδομιχελάκη, έγινε συγκεκριμένο το αίτημα για ένταξη των συγκοινωνιών του Δήμου Μεγαρέων(Μέγαρα, Νέα Πέραμος, Κινέτα), Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας(Βίλλια, Ερυθρές) στην αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης αστικών συγκοινωνιών και συνεργασίας ΟΑΣΑ-ΚΤΕΛ Αττικής.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: “Δεδομένης της θέσης των περιοχών, του πληθυσμού και του αυξημένου εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιεί τις συγκοινωνίες στη Δυτική Αττική, είναι απαραίτητη η μεταφορά των πολιτών με τιμή αστικού εισιτηρίου.

Σε συνεργασία και μετά από επαφές με τους υπεύθυνους των ΚΤΕΛ και του ΟΑΣΑ, έχει ανοίξει η συζήτηση για να αστικοποιηθούν και να αναβαθμιστούν οι μεταφορές στην περιοχή μας.
Αξίζουμε και διεκδικούμε περισσότερα στη Δυτική Αττική”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button