Άγ. Μακρυγιάννης: «Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!»

Γράφει ο:
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού Όμορφες Πόλεις

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αξιότιμοι κ.κ. επικεφαλής όλων των δημοτικών συνδυασμών, το πείραμα του «όλοι μαζί μπορούμε» τελικά πέτυχε. Όλοι μαζί πραγματικά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον των πόλεών μας. Αρκεί να το πιστέψουμε μέσα μας και να πράξουμε από εδώ και στο εξής αντίστοιχα.

κ. Δήμαρχε, ο κλήρος πέφτει σε εσάς να συνθέσετε την ομάδα για να σχεδιάσει το μέλλον και να υλοποιήσει όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει αλλά και αυτά που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Κ.κ. επικεφαλής όλων των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, πρέπει και εμείς από πλευράς μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα. Να αποφασίσουμε επιτέλους που θέλουμε να οδηγήσουμε τις πόλεις μας.

Να αφήσουμε μακριά όλα όσα μας χωρίζουν πολιτικά, ιδεολογικά, προσωπικά και να βάλουμε δύο, τρεις στόχους όπου θα υποσχεθούμε ότι θα υλοποιηθούν μέσα σ’ αυτήν την τετραετία.

Εκτός των στενών σας συνεργατών κ. Δήμαρχε, καλό θα είναι να βρισκόμαστε όπως για τις πλημμύρες της Κινέτας, αλλά και με το μείζον πρόβλημα του hot spot, σε τακτά χρονικά διαστήματα βάζοντας βραχυπρόθεσμους στόχους που όλοι μας θα πιέσουμε για να υλοποιηθούν.

Πιέζοντας ο καθένας μας από την δική του πλευρά για το γρηγορότερο ξεμπλοκάρισμα των άλυτων, για δεκαετίες, προβλημάτων.

Με την πρότασή μας δεν ακυρώνουμε την διοίκηση και τις υπηρεσίες που κάνουν έτσι και αλλιώς την δουλειά τους. Απλά πιστεύουμε ότι με συλλογικότητα και με την συνένωση δυνάμεων τα αποτελέσματα θα μεγιστοποιηθούν προς όφελος των πολιτών μας.

Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Μεγάρων, Σχέδιο Βιομηχανικής Περιοχής, Φυσικό Αέριο για Μέγαρα και Νέα Πέραμο, Κολυμβητήριο, Αγροτικό Τεχνολογικό Πάρκο, Διεκδίκηση Τμήματος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στα Μέγαρα και Νέα Πέραμο, Αγροτουρισμός σε όλο το δήμο μας, είναι λίγα από τα δεκάδες θέματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την νέα ομάδα.

Νομίζουμε ότι η γνώση των παλαιών πολιτικών σε συνδυασμό με την ορμή των νέων θα βοηθήσουν την διοίκηση να πάρει γρηγορότερα και καλύτερα αποφάσεις που πολλές φορές είναι δύσκολες να πάρει μόνη της μια παράταξη. Επιπλέον, η πείρα των παλαιοτέρων στην διοίκηση θα δώσει και γνώση στους νεότερους για την μελλοντική διοίκηση του δήμου μας.

Η νέα πραγματικότητα μας οδηγεί όλους μας σε άλλες μορφές διοίκησης, ακόμα και στο δήμο μας. Περισσότερο συλλογική και ευέλικτη για την καλύτερη επίλυση των πολύπλοκων προβλημάτων που σίγουρα δεν μπορεί να είναι από έναν και μόνο άνθρωπο. Ας ευχηθούμε ότι σύντομα το νέο μοντέλο διοίκησης θα υιοθετηθεί και θα εφαρμοστεί και στο δικό μας δήμο.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button