Τον σύλλογο των ΑΜΕΑ Μεγάρων επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Τον σύλλογο των ΑΜΕΑ Μεγάρων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2016 κλιμάκιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η επίσκεψη εντάσσονταν στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Στο κλιμάκιο μετείχαν η Βουλευτής Αττικής (υπεύθυνη για την συγκεκριμένη δράση στην Αττική) Γεωργία Μαρτίνου, ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Θανάσης Δρένης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Γιάννης Λινάρδος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Γιώργος Σακελλαρίου, συνοδευόμενος από τα μέλη Αδαμαντία Κοροβέση και Θανάση Μήτσου.

 

Στην σύσκεψη που έγινε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αναζητήθηκαν λύσεις.

 

Η δράση «Κανένας στο περιθώριο» είναι μια σημαντική δράση την οποία έχουν ήδη αγκαλιάσει οι πολίτες αλλά και η κοινωνία, αφού σε πολλές περιπτώσεις έχει δώσει λύσεις στα προβλήματα και έχει αποδώσει καρπούς.

 

Ευελπιστούμε το ίδιο να συμβεί και στην περίπτωση του τοπικού συλλόγου ΑΜΕΑ και σε αυτό το δρόμο κινούμαστε, αφού πρόκειται για έναν σύλλογο που επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο, σύλλογο που πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button