ΑΔΗΚ: Ο Βασίλης Πολυχρόνης επικεφαλής & εκλογή 7μελούς επιτροπής εκλογικού αγώνα

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Νέας Δημοτικής Παράταξης “Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση” με θέμα την εκλογή επικεφαλής της Παράταξης καθώς και τον ορισμό Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.
Το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων ήταν θετικό και αγωνιστικό, ενώ διάχυτη ήταν η αισιοδοξία πως η νέα αυτή Δημοτική Κίνηση θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πόλης των Μεγάρων. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και κατόπιν πρότασης των μελών, Επικεφαλής της Α. ΔΗ. Κ. εξελέγη κατά πλειοψηφία ο Βασίλης Πολυχρόνης. Ο Βασίλης Πολυχρόνης είναι κάτοχος πτυχίου της Γεωπονικής Σχολής της Κρακοβίας (Πολωνία) με εξειδίκευση στην Φυτοπαθολογία, ενώ σήμερα συνεργάζεται ως δημοσιογράφος – συνεργάτης της free press εφημερίδας “Έκφραση” που εκδίδεται σε Μεταμόρφωση – Ν. Ιωνία – Ηράκλειο – Ν.Φιλαδέλφεια Ν. Χαλκηδόνα και Λυκόβρυση – Πεύκη και είναι γνωστός στη Μεγαρική κοινωνία από τη συμμετοχή του στην κίνηση “Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών”, αλλά κι από άλλους αγώνες ενάντια στα ορυχεία βωξίτη, στην εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Α. Στην περιοχή μας κ.ά.
Στη συνέχεια, η συνέλευση της Α. ΔΗ. Κ. εξέλεξε την 7μελή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η οποία θα χειριστεί όλα τα θέματα του προεκλογικού αγώνα καθώς και την διαμόρφωση και κοινωνικοποίηση του προγράμματος της Παράταξης. Μέλη της γραμματείας εξελέγησαν οι:

  • Νίκος Τσιαντός, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  • Δημήτρης Καλτήρης, συνταξιούχος ΙΚΑ
  • Μελέτης Κατρακούλης, εκπαιδευτικός
  • Μαρία Αγγελίδου, απόφοιτος Ε.Α.Π. – Ιδ. Υπάλληλος
  • Γκαραμπέτ Αϊδινιάν, πολιτικός μηχανικός
  • Γεώργιος Δουλγεράκης, συνταξιούχος ΙΚΑ
  • Βαλτά Δήμητρα, εκπαιδευτικόςΓια οποιαδήποτε πληροφορία, δίνονται στη δημοσιότητα τα τηλέφωνα που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν: 6978 – 416296, 6945 – 733242 και 6972 – 326815.

Τέλος, η συνέλευση εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της στην παραχώρηση της ΔΕΥΑΜ και των υποδομών της στην, ήδη εισηγμένη στο Υπερταμείο ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, ΕΥΔΑΠ, κάτι το οποίο γίνεται με αποκλειστικό σκοπό να μεγαλώσει η “προίκα” της ΕΥΔΑΠ και γίνει περισσότερο ελκυστική στους επίδοξους αγοραστές της. Το νερό είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι κι όχι εμπόρευμα που αποδίδει κέρδη σε λίγους και δίψα σε πολλούς! Αυτοί που είναι υπέρ της παραχώρησης της ΔΕΥΑΜ στην ΕΥΔΑΠ (διοίκηση του Δήμου καθώς και σχεδόν όλη η αντιπολίτευση) στερούνται της πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης να πάρουν μια τέτοια απόφαση που αγγίζει όλη την κοινωνία των Μεγάρων δυο μήνες πριν τις εκλογές. Όποιος είναι υπέρ του ξεπουλήματος της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ας το θέσει υπόψιν της κοινωνίας κατά την προεκλογική περίοδο και, αν λάβει τη θετική ψήφο των Μεγαριτών και Νεοπεραμιωτών, τότε ας προχωρήσει!
Η Α. ΔΗ. Κ. θα παλέψει με όλες τις τις δυνάμεις να ανακληθεί η ηθικά παράνομη αυτή απόφαση.

Το γραφείο τύπου της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button