Αδέσποτος Παλμός – Αρκτούρος: «Ο λύκος που εθεάθη στην πόλη των Μεγάρων θα επιστρέψει στον φυσικό του χώρο»

Η Ομάδα του Αδέσποτου Παλμού – Stray Pulse με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε στο θέμα που προέκυψε μετά την εμφάνιση του άγριου ζώου – λύκου στην πόλη των Μεγάρων με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων. Αναλυτικά:

Ενημερωθήκαμε την Κυριακή 12/11/2021 πως σε κεντρικό δρόμο των Μεγάρων βρέθηκε ένας λύκος. Η «άγρια ζωή» απ’ ότι φαίνεται πια, δεν έχει που να αναζητήσει τροφή και κατεβαίνει στην πόλη.

Πράγμα επικίνδυνο τόσο για την ίδια αλλά και για ζώα αδέσποτα, δεσποζόμενα που ζούνε μόνιμα αλυσοδεμένα ή μη σε εξωτερικούς χώρους, άλογα, όπως επίσης και για τα παραγωγικά (πρόβατα, κατσίκες κτλ).

Επικοινωνήσαμε με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS και μας ενημέρωσαν πως το ζώο θα επιστρέψει στο φυσικό του χώρο από μόνο του.
Παρόλα αυτά όπως βλέπουμε και στο βίντεο επειδή πολλοί στείλατε στην ομάδα μας μηνύματα, κανένας άνθρωπος δεν κινδυνεύει από τον λύκο καθώς δεν πρόκειται να γίνει επίθεση στον άνθρωπο.
Ακόμα και στο βίντεο θα δείτε πως ο λύκος τρομάζει με την ανθρώπινη παρουσία και φεύγει.

Προστατέψτε τα ζώα σας:
– Όσοι έχετε ζώα σε αυλές βάλτε τα σε εσωτερικό χώρο.
– Όσο είναι εφικτό και για τους κτηνοτρόφους: Ασφαλίστε όσο γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις στάνες ώστε να μην μπορεί να μπει μέσα ο λύκος.
– Όσο για κάποιους που έγραψαν για φόλες, θα πρέπει να ενημερώσουμε πως αφ’ ενός κάτι τέτοιο είναι πράξη απάνθρωπη και αφετέρου με τις φόλες θα πεθάνουν μαζί πολλά ακόμα ζώα.

Με εκτίμηση
Η ομάδα
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE

φωτογραφία ενδεικτική

Παρόμοια άρθρα

Back to top button