Α. Υψηλάντης: «Λόγια του αέρα οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων»

Άρθρο – παρέμβαση στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Αντώνη Υψηλάντη, για το θέμα που αφορά στην κατασκευή νέου εργοστασίου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων, αναφέρει:

Η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων θα αποτελέσει τον πυλώνα της προεκλογικής μου εκστρατείας.
Στόχος μέσα από την επαφή με τους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, είναι η καταγραφή των προβλημάτων και η εξεύρεση λύσεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων, όπου στην κουβέντα μας κυριάρχησε η μεγάλη επένδυση, η κατασκευή του νέου εργοστασίου σε ένα από τα υπάρχοντα κτήρια των εγκαταστάσεων του Συνεταιρισμού στην περιοχή του Αγίου Βλασίου, έργο προϋπολογισμού πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Όπως με ενημέρωσαν, παρότι ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεγάρων έχει ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο, εντούτοις το έργο κατασκευής του εργοστασίου καθυστερεί, προβληματίζοντας τη διοίκηση του Συνεταιρισμού η οποία έχει προχωρήσει και σε δανειοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου, έχοντας αγοράσει ακόμη και μηχανήματα που δυστυχώς παραμένουν στα κουτιά!

Αξιοσημείωτο είναι ότι γνώστης του προβλήματος που καθυστερεί την εκκίνηση του έργου είναι και ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού σε δύο επισκέψεις του είχε δεσμευθεί για άμεση λύση του προβλήματος. Όμως από την τελευταία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 2022 και την δέσμευσή του προς τον πρόεδρο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων κ. Παναγιώτη Σακελλαρίου, έχει περάσει ένας χρόνος.

Με βάση τις εξελίξεις, δυστυχώς αποδεικνύεται πως οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού είναι «λόγια του αέρα», αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση, με αποτέλεσμα η μεγάλη επένδυση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού να «λιμνάζει». Διαφαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα με κωλύματα που αποτελούν τροχοπέδη στην εκκίνηση ενός μεγάλου αναπτυξιακού έργου, μιας επένδυσης που θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας και θα τονώσει την τοπική οικονομία. Βρισκόμαστε όμως μπροστά και σε κάποιες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Επειδή λοιπόν από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ζουν πάνω από 20 οικογένειες αλλά και συνεργάζεται ένα μεγάλο ποσοστό πτηνοτρόφων της περιοχής, γνωστοποιώ ότι ήδη έχω αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέα Πουλά, προκειμένου το μεγάλο αυτό θέμα να φτάσει στη Βουλή και να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από επίσημα χείλη.

Γιατί οι πολίτες «χόρτασαν» από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ – ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ που συνήθως αποδεικνύονται ΨΕΥΤΙΚΑ! Τα λόγια είναι στον… αέρα! Ο κόσμος αναζητά λύσεις στα προβλήματά του από τους ανθρώπους που με την ψήφο του τον εκπροσωπούν.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Αντώνης Γ. Υψηλάντης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button