ΔΗΚΕΔΗΜΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2021

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ονομασία «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» κατά την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2021-2022 πρόκειται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, συναυλίες με επίκεντρο τα παιδιά, οι οποίες θα διεξαχθούν στον πρώην Σταθμό ΟΣΕ Μεγάρων στο κέντρο της πόλης, από 20/12/2021 έως 6/1/2022.

Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» και για τον σκοπό αυτό η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ θα παραχωρήσει ειδικούς Ξύλινους Οικίσκους – Περίπτερα προς τους επαγγελματίες ειδών εστίασης της περιοχής μας, υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλων συναφών ειδών, οι οποίοι και θα πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από αυτά.

Ο πρόεδρος, Ιωάννης Καλλιπόζης, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ, με αίσθημα ευθύνης και γνώσης της αγοράς λόγω των συνθηκών της πανδημίας COVID-19 και με σκοπό να βοηθήσει την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες του Δήμου μας, ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ τους παραπάνω Ξύλινους Οικίσκους – Περίπτερα.

Προσκαλούμε τους επαγγελματίες της πόλης μας, που έχουν Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Είδη Δώρων, Επιχειρήσεις εστίασης, Καταστήματα Παιχνιδιών και άλλων αντίστοιχων ειδών, να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους ως εκθέτες στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δήμου Μεγαρέων, από Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Κεντρική πλατεία, T.K 19 100 Μέγαρα
Τηλ : 22960 89150 – 89188 e-mail: [email protected]

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button