Αγγ. Μακρυγιάννης: Στις Όμορφες Πόλεις ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα!

Μέγαρα, Νέα Πέραμος, Κινέτα 2019 ώρα μηδέν. Πόλεις με πολλά χαρίσματα και προοπτικές, ξεχασμένες από τον χάρτη της ανάπτυξης και της ευημερίας. Περιοχές με όλα τα προσόντα να πάνε μπροστά, παραμένουν κολλημένες και αγκυλωμένες, έχοντας την εξουσία τα τελευταία χρόνια «κουρασμένα» παλικάρια που το μόνο που κοιτούν είναι να παραμένουν στις καρέκλες τους, με οποιοδήποτε κόστος για τις πόλεις μας.

Τέλος το παλιό, τέλος το κουρασμένο, τέλος το διεφθαρμένο, τέλος το ανύπαρκτο στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Ήρθε η ώρα της αλλαγής στο νέο, άφθαρτο και προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας μας! Ήρθε η ώρα της επόμενης μέρας για το καλό των όμορφων πόλεων μας! Ήρθε η ώρα επιτέλους για όλους μας να πάμε μπροστά!

Δήμος – Κοινωνία – Επιχειρήσεις – Φορείς με την συμβολή του κράτους και όλων των υπηρεσιών να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην επόμενη ημέρα μίας νέας εποχής. Μία εποχή που η επιχειρηματικότητα θα είναι βιώσιμη και οι νέοι μας θα παραμείνουν στις πόλεις μας με αξιοπρεπή εργασία. Το αύριο που ευαγγελίζονται οι παλαιοί και κουρασμένοι έπρεπε να ήταν χθες και δεν πρέπει να χάσουμε με κανέναν τρόπο άλλα τέσσερα πολύτιμα χρόνια χωρίς να μπει έστω και ένα μικρό λιθαράκι για τις επόμενες γενιές. Με αφορμή την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι πόλεις μας αλλά και με την σταδιακή υποβάθμιση των αγορών μας, η μόνη διέξοδος είναι η στροφή προς μια άλλη λύση που έχει ανάγκη η Μεγαρίδα. Λύση που θα έχει βασικό στόχο την οικονομική μεγέθυνση ταυτόχρονα με την ποιοτική ανάπτυξη της οικονομίας μας.

Οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου έχουμε δοκιμάσει πολλά και ποικίλα σχήματα στην τοπική μας εξουσία που με το έναν ή τον άλλο τρόπο δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν την περιοχή μας από την στασιμότητα. Το χειρότερο όλων είναι να μηδενίζεται το έργο των προηγούμενων διοικήσεων με αποτέλεσμα τίποτε να μην τελειώνει προς όφελος των πολιτών. Σε αυτό είμαστε αντίθετοι και έχουμε δημόσια δεσμευτεί στην ιδρυτική μας διακήρυξη, ότι θα συνεχίσουμε όσα έχουν μείνει στη μέση. Μπορεί ο εκάστοτε Δήμαρχος να διακόπτει με εντολή του λαού την θητεία του, όμως ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Μια συνέχεια που στα Μέγαρα και Νέα Πέραμο δεν υπάρχει με τα αποτελέσματα να είναι ορατά παντού.

Εκτός από την δέσμευση μας να ολοκληρωθεί, ότι έμεινε στην μέση από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, βασικός στόχος του νέου μας συνδυασμού είναι να μπούμε ξανά στον χάρτη των σύγχρονων και βιώσιμων πόλεων, όπου οι πολίτες θα έχουν επιλογές στον τόπο τους και όχι μοναδική διέξοδο τη φυγή. Με την άμεση αξιοποίηση των υποδομών που ήδη υπάρχουν στις πόλεις μας (παραλίες, μαρίνες, αυτοκινητοδρόμιο, ορεινές διαδρομές, κ.α.) και με την σωστή διαφήμιση πιστεύουμε, ότι το κλίμα θα ανατραπεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Το μεγάλο στοίχημα για την νέα διοίκηση του δήμου μας είναι η στροφή των πόλεων μας σε μία πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη. Ανάπτυξη που θα φέρει με την σειρά της περισσότερους μόνιμους κατοίκους, δουλειές και ένα καλύτερο αύριο για τις Όμορφες Πόλεις μας!

Σας ευχαριστώ,
Άγγελος Μακρυγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος
«Όμορφες Πόλεις»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button