6ος Αγώνας Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου την Κυριακή 14 Μαΐου

Η Δημοτική Κοινότητα Μεγάρων και η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου με την αρωγή του Δήμου Μεγαρέων διοργανώνουν τον 6ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει δυο διαδρομές των 9 και 18 χιλιομέτρων. Η διαδρομή των 9χλμ θα έχει ως αφετηρία το Λιμάνι της Παχής Μεγάρων με κατευθυντήρια διαδρομή προς τη Νέα Πέραμο. Η διαδρομή των 18χλ θα έχει ως αφετηρία το Λιμάνι της Νέας Περάμου και οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Πάχη με επιστροφή και πάλι προς τη Νέα Πέραμο.

Ο αγώνας θα γίνει με ταυτόχρονη έναρξη στις 10:00 το πρωί. Εκτός του παραλιακού τμήματος, και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο – περιφερειακό πάρκο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

Τέλος, στο λιμάνι της Παχής θα πραγματοποιηθούν δυο αγώνες: 1000 μέτρων για παιδιά από 7 έως 15 ετών και 500 μέτρων για άτομα με ιδιαίτερες κινητικές, σωματικές ή διανοητικές ανάγκες (με ή χωρίς συνοδό). Ο αγώνας των 500μ θα γίνει στις 9:10 και των 1000μ στις 9:30 το πρωί. (Δηλώσεις συμμετοχής την ίδια μέρα με χαρτί γιατρού ή δήλωση γονέων).

Οι γραμματείες του κάθε αγώνα θα βρίσκονται στους λιμένες Πάχης Μεγάρων και Νέας Περάμου. Οι αφετηρίες των 9 και 18 χιλιομέτρων θα είναι ανοιχτές την ίδια ημέρα από τις 8:30 το πρωί προς παραλαβή αριθμού συμμετοχής στον αγώνα.

Οι γραμματείες για τον ειδικό και παιδικό αγώνα θα είναι στο λιμάνι της Πάχης για τις εγγραφές από τις 7:45 το πρωί την ίδια μέρα του αγώνα.

Για εγγραφές: www.agonaslimenwn.gr

Παρόμοια άρθρα

Back to top button