Ένταξη της ΔΗΚΕΔΗΜΕ στο πρόγραμμα “Society” της Megara Resins S.A

Δελτίο τύπου της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων αναφέρει: Διανύοντας το 61ο έτος λειτουργίας της, η Megara Resins δημιουργεί το πρόγραμμα «Society» που αποτελεί τη συνέχεια της φιλοσοφίας των κ.κ. Χρήστου και Κώστα Φάνη, για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας των Μεγάρων.

Είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που περιλαμβάνει δράσεις και χορηγίες με επίκεντρο την καλύτερη ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την υγεία, το περιβάλλον και κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεγάρων.
Προς αυτή την κατεύθυνση, η Megara Resins στηρίζει την έκθεση 13η «Μεγάρων Γή» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, που σκοπό έχει την ανάπτυξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων με απώτερο στόχο την ανάδειξη της πόλης των Μεγάρων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο οικονομικός διευθυντής και εκπρόσωπος της Megara Resins κ. Ιωάννης Σακκέτος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ) κ. Ιωάννης Καλλιπόζης, επικύρωσαν τη συμμετοχή της 13ης «Μεγάρων Γη» στο πρόγραμμα «Society».

Ο κ. Καλλιπόζης, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ιωάννη Σακκέτο για την ένταξη της έκθεσης 13ης «Μεγάρων Γη» στο πρόγραμμα «Society» της Megara Resins.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η ανταπόκριση της MEGARA RESINS, στο αίτημά μας για τη στήριξη της 13ης «Μεγάρων Γη», ήταν άμεση και καθολική, που αποδεικνύει έμπρακτα την πολυεπίπεδη προσφορά της MEGARA RESINS στον Δήμο και στην πόλη μας».

Αυτό, όπως επεσήμανε ο ίδιος, «μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους στο να επεκτείνουμε περαιτέρω τη μεταξύ μας συνεργασία στη βάση ενός μακροχρόνιου ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας για την ευόδωση των κοινών μας στόχων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button