Μαθητές του 2ου Γυμνασίου προσέφεραν σαπούνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεγάρων

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων, συνοδευόμενοι από τον Καθηγητή τους κ. Θεμιστοκλή Κυριακούλη, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο την Πέμπτη 18 Μαΐου το πρωί και παρέδωσαν στο Δήμαρχο διακόσια Σαπούνια, που παρασκεύασαν στο πλαίσιο “Προγράμματος Σχολικών δραστηριοτήτων” για τις ανάγκες των συμπολιτών, που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Για άλλη μία φορά φέτος όπως και πέρυσι οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων με την καθοδήγηση του Καθηγητή τους κ. Θεμιστοκλή Κυριακούλη μας εξέπληξαν θετικά και μας συγκίνησαν με την όμορφη παρουσία τους  εδώ και την ευγενική τους προσφορά και χειρονομία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων, που έκαναν τον κόπο να φτιάξουν τα σαπούνια αλλά και να τα προσφέρουν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συγχαρητήρια φυσικά στον καθόλα άξιο Μεγαρίτη Καθηγητή κ. Θεμιστοκλή Κυριακούλη και στην Διευθύντρια του Σχολείου την Κα Ελένη Θεοδωρίδου για το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν μέσα από τα προγράμματα της διδασκαλίας αλλά και στις άλλες σχολικές δραστηριότητες με την ευχή να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους που φυσικά ταυτίζονται με τις προσπάθειες κι ενέργειες των γονέων τους και της τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα σχολείο παραγωγικό, που προετοιμάζει όχι μόνο καλούς επιστήμονες,  αλλά και καλούς ανθρώπους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button