Συνάντηση εργασίας Στ. Πουλή με τον υφυπουργό Υγείας Δ. Βαρτζόπουλο και τον δήμαρχο Μεγαρέων Παν. Μαργέτη

Ο Σταμάτης Πουλής, Α’ αναπληρωματικός βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής και ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, με δελτίο τύπου ενημερώνει για τη συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της ίδρυσης Δομών Ψυχικής Υγείας στον Δήμο Μεγαρέων.

«Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν στο Υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Ψυχικής Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Σταμάτης Πουλής, Α΄ αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής και σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, με τον δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη και τον αντιδήμαρχο Σταμάτη Γεωργακή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός για τη χρηματοδότηση και τη δημιουργία Δομών Ψυχικής Υγείας που θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας στους δημότες, θα προάγουν την αυτόνομη διαβίωση και δημιουργική απασχόληση ατόμων με ειδικές ικανότητες, παρέχοντας ένα υποστηρικτικό πλαίσιο στις οικογένειές τους.

Η δημιουργία μιας κοινωνίας συμπερίληψης που μεριμνά για ίσες ευκαιρίες σε όλα τα μέλη της αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή μας στην Δυτική Αττική.

Συνεχίζουμε!…».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button