Υποδειγματική η λειτουργία των ΚΔΑΠ στο Δήμο Μεγαρέων

Ενώ παιδιά και γονείς αναζητούν διεξόδους δημιουργικότητας τους θερινούς μήνες, που τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) δίνουν λύση.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) έχει αναλάβει και υλοποιεί το έργο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Μετά την επιτυχή λειτουργία των ΚΔΑΠ κατά την χειμερινή περίοδο η αθρόα προσέλευση παιδιών συνεχίζεται και την καλοκαιρινή περίοδο όπου 400 (τετρακόσια) παιδιά και πλέον απασχολούνται δωρεάν σε δραστηριότητες όπως Μουσική, Χρήση Η/Υ, Αθλήματα, Εικαστικά, Θεατρικά Παιχνίδια, Χορό και Ρυθμική Γυμναστική, ξένες γλώσσες.

Εκτός από ανάσα για τους εργαζόμενους γονείς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν καινούργιες δεξιότητες, να ασχοληθούν με ευχάριστες δραστηριότητες, να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές εποικοδομητικά, με καταρτισμένους παιδαγωγούς, συμπολίτες μας, που απασχολούνται στα ΚΔΑΠ.

Οι δραστηριότητες των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) λειτουργούν σε χώρους των σχολείων της πόλης μας, από σήμερα 26 Ιουνίου 2017 , και έως την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 τα ΚΔΑΠ  θα λειτουργούν πρωινές ώρες από 8:30 π.μ.-12:30 μ.μ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.

 Κορώσης Γ. Σπυρίδων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button