Ξύλο σε αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στην πίστα Μεγάρων

Σκηνές που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές εξελίχτηκαν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αγώνας ταχύτητας.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:00 ανάμεσα στους οδηγούς Ιωάννη Μποζιονέλο και Χάρη Βαρούτσο. Οι δύο οδηγοί είχαν μεγάλη κόντρα την ώρα του αγώνα και τα τζαρτζαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

 

Όπως αποδείχτηκε, αυτό ενόχλησε τον Βαρούτσο o οποίος έχασε από τον Μποζιονέλο. Το αποτέλεσμα είχε και συνέπειες, καθώς ο πρώτος κινήθηκε με άγριες διαθέσεις κατά του συναθλητή του οποίου αρχικά έσπασε το τζάμι του αγωνιστικού του αυτοκινήτου (!) και αργότερα άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του.

 

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενεπλάκησαν και άλλοι οδηγοί και μηχανικοί ενώ με την βοήθεια των πιο ψύχραιμων η παρεξήγηση λύθηκε.

 

Λίγα λεπτά αργότερα οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να θέσουν εκτός αγώνα τον Βαρούτσο για αντιαθλητική συμπεριφορά ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στην πίστα βρισκόταν και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Δημήτρης Μιχελακάκης.

 

 

Πηγή

Παρόμοια άρθρα

Back to top button