Βύζας: «Επιβάλλεται να αποδείξουμε μαζί με τη Νέα Πέραμο ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

Εκ νέου επιστολή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Περάμου, κ. Ιωάννη Ζουμπλιού, απεστάλη από τη Διοίκηση του Βύζα Μεγάρων και έχει ως εξής:

Με τα γραφόμενά μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η προστασία της ομάδας μας, των φιλάθλων μας αλλά και του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής, αποτέλεσε την ουσία της πρώτης επιστολής μας.

Σε μια εποχή που η οπαδική βία έχει «σημαδέψει» την Ελληνική κοινωνία με τραγικά περιστατικά, θεωρούμε ότι οι διοικήσεις των ομάδων πρέπει με κάθε τρόπο να παρεμβαίνουν για να προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις κυρίως εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Αυτό πράξαμε, και αυτό βλέπουμε πως επιδιώκει και η υπό τον κ. Γιάννη Ζουμπλιό διοίκηση της Νέας Περάμου, μετά την τελευταία του προσωπική ανακοίνωση που πιστεύουμε θα αποτελεί και δέσμευση.

Επιβάλλεται λοιπόν, δύο γειτονικά σωματεία, οι ομάδες του Βύζα και της Νέας Περάμου, στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 3 Απριλίου, να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

Μένοντας μακριά από φαινόμενα που αμαυρώνουν το χώρο του ποδοσφαίρου, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Αττικής να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές που πρέπει να είναι οι ΜΟΝΟ οι ποδοσφαιριστές.

Καλό αγώνα σε όλους μας…

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Ρήγα

Ο Γ. Γραμματέας
Αντώνης Υψηλάντης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button