Βύζας: Αγιασμός για τη νέα σεζόν – Ευχαριστίες για την οικονομική του ενίσχυση από τον Δ. Μεγαρέων

Με αφορμή την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν που βρίσκει τον Βύζα στη Γ’ Εθνική, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022 τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου αναφέρεται ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και συγκεκριμένα των βουλευτών δυτικής Αττικής της Ν.Δ., του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανασίου Μπούρα, του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Κώτσηρα και του γραμματέα της Βουλής Ευάγγελου Λιάκου.

Την ΕΠΣΔΑ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του ΑΟ ΜΙΜΑΣ, Μανώλης Κάμπαξης, ενώ παρευρέθηκαν από τους παλαίμαχους οι Γιάννης Σταυράκης και Νίκος Κυριακόπουλος αλλά και πολλοί φίλαθλοι.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζα βρέθηκε στο γήπεδο ενωμένη, αφού στην τελετή εκτός από την αντρική ομάδα το παρών έδωσαν όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας μαζί με τους προπονητές Ιερόθεο Μαργέτη, Γιάννη Ρόκα, Πάικο Λεβεντούρη, Χάρη Κουστέρη, τον προπονητή Δημήτρη Καλύκα με το τεχνικό team της αντρικής ομάδας, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Γιαννακάρη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Αναστάσιος ενώ τους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και τους φιλάθλους καλωσόρισε η πρόεδρος της ομάδας, Γιάννα Ρήγα, ευχόμενη στους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν οι βουλευτές αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΔΑ.

Η ομάδα μας ξεκινά την πορεία της στη Γ’ Εθνική με τις ευχές όλων να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση.

Τέλος, με την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν, η πρόεδρος κ, Ιωάννα Ρήγα και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόριο Σταμούλη, αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων που αποδέχτηκαν και ενέκριναν το αίτημα για την οικονομική ενίσχυση τής ιστορικής ομάδας τής πόλης των Μεγάρων.

«Με την αρωγή των αιρετών μας, των χορηγών μας αλλά και του φίλαθλου κόσμου, ξεκινάμε το «ταξίδι» μας στην Γ’ Εθνική», αναφέρει ανακοίνωση του Βύζα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button