ΚΕΠ Υγείας Δ. Μεγαρέων: Δράση για τον καρκίνο του μαστού

Καρκίνος του μαστού - Πρώιμη πρόληψη και αντιμετώπιση με ομιλητή τον Dr. Παναγιώτη Σκλαβούνο

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων ενημερώνει για τη δράση υγείας που θα πραγματοποιηθεί από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου. Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου μία στις εννέα γυναίκες θα τον εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ωστόσο αποτελεί και έναν τύπο καρκίνου που εάν διαγνωστεί στα πρώτα του στάδια μπορεί να καταστεί πλήρως ιάσιμος.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων στο πλαίσιο πρόληψης και ευαισθητοποίησης των γυναικών για τη σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και την ενημέρωση για τις νέες μορφές θεραπείας που μετατρέπουν τον καρκίνο του μαστού στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε μια χρόνια αλλά ιάσιμη νόσο, διοργανώνει δράση με θέμα «Καρκίνος – Πρώιμη πρόληψη και αντιμετώπιση», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 έως 20:00, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Σκλαβούνος, μαιευτήρας γυναικολόγος, χειρουργός ογκολόγος.
Μετά το πέρας της ομιλίας θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ υπερηχογραφικός έλεγχος μαστών από τον ιατρό κ. Παναγιώτη Σκλαβούνο, για 20 κυρίες ωφελούμενες του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ (προηγούνται άπορες/ανασφάλιστες).
Το μηχάνημα υπερήχων παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού και υλικών MedicView.

Τηλ. επικοινωνίας/ραντεβού: 2296021012 (8:00 έως 14:00 καθημερινά)
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button