Ομιλία του Dr. Αθανασίου Δρούγου στο Δημαρχείο Μεγάρων

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, ώρα 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων, Ομιλία του Dr.Αθανασίου Δρούγου, Διεθνολόγου – Στρατηγικού Αναλυτή, ειδικού σε θέματα Παγκόσμιας Ασφάλειας & Τρομοκρατίας. Ο Δήμος Μεγαρέων στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών του εκδηλώσεων του έτους 2018, διοργανώνει εκδήλωση με Ομιλία του Dr κ. Αθανασίου Δρούγου, Διεθνολόγου – Στρατηγικού Αναλυτή με θέμα: “Το Σκοπιανό σήμερα και αύριο, οι διεθνείς, οι περιφερειακές και οι ιδιαίτερα σοβαρές εθνικές του διαστάσεις”, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Ο κ. Δρούγος είναι Στρατιωτικός και Διπλωματικός, πολιτικός Αναλυτής, Διεθνολόγος και ειδικός σε θέματα Παγκόσμιας Ασφάλειας – τρομοκρατίας και Ασύμμετρων απειλών – πολέμων χαμηλής έντασης με διαχρονικές σπουδές στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α και στην Ολλανδία.

Είναι συγγραφέας εκατοντάδων άρθρων και μελετών σε τέσσερις γλώσσες (Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική και Ολλανδική) καθώς και σχολιαστής διεθνών θεμάτων και Στρατιωτικών εξελίξεων και γεγονότων σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Εκδότης πολλών ειδικών μηνιαίων ηλεκτρονικών Δελτίων πληροφοριών στην Αγγλική γλώσσα για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια, για το Ιράν, τη Συρία, την Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική,την Τουρκία, Βαλκανικά θέματα, για τα όπλα μαζικής καταστροφής, την πειρατεία, την τρομοκρατία, τις ασύμμετρες απειλές, την Κυβερνοτρομοκρατία και τα ενεργειακά. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει πραγματοποιήσει Ομιλίες και διαλέξεις για ερευνητικούς σκοπούς σε 55 χώρες σε όλες τις Ηπείρους και από το 2001 διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του σε Γενικά Επιτελεία 11 χωρών. Έχει διατελέσει Διευθυντής Έκδοσης σε περιοδικά ( Αμυντικά θέματα – Στρατηγική) ενώ από το 2010 – 2012 ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.drougos.gr, με επισκεψιμότητα περίπου 1.000.000, που προέρχεται από 135 χώρες του πλανήτη.

Ο κ. Δρούγος είναι από το 2015 επίτιμο μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button