Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής – Ο νέος φορέας επιχειρηματικότητας

Λ. Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική»

Δελτίο τύπου αναφέρει ότι «ένας νέος φορέας για την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Αττική ιδρύθηκε και στην πρώτη παρουσίαση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Σ.ΕΠ.Δ.ΑΤ.) συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος. Στη συνέχεια αναφέρεται:

Σκοπός του νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής είναι να ενισχύσει τους επαγγελματίες μέσα από συνεργασίες, άμεση πληροφόρηση για όσα αφορούν τις επιχειρήσεις της περιοχής, και συντονισμό για τη λύση καθημερινών προβλημάτων, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής σε ένα ασφαλές σύγχρονο περιβάλλον.

«Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική με πρωτοβουλίες και συνεργασία με φορείς και εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων, αναφέρει σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Η Περιφέρεια Αττικής και, προσωπικά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, είμαστε σε ανοιχτή συνεργασία για την προώθηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και για όσα σχεδιάζουμε και προχωράμε στην περιοχή μας.
Εύχομαι καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, με στόχους για ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής μας, με οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

Είναι παραπάνω από αναγκαίο, με συντονισμένο σχεδιασμό, να ορίσουμε τους όρους για ορθολογική και βιώσιμη ανάπτυξη, με σκοπό τόσο την εξωστρέφεια και την οικονομική ευμάρεια, όσο και την ευημερία των επόμενων γενιών στη Δυτική Αττική».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button