Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, ώρα 12:00 το μεσημέρι συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο (ΣΤΟ) της Πολιτικής Προστασίας , στο Δημαρχείο Μεγάρων,  με αντικείμενο συζήτησης αφενός τον απολογισμό της περιόδου που πέρασε από τον χειμώνα και αφετέρου τον προγραμματισμό και την προετοιμασία για αντιμετώπιση καταστάσεων εντός του έτους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Φυλακτός, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Ζάλης,  ο κ. Βαγγέλης Γκιώνης, Υποστράτηγος  ε.α. άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου  και υπεύθυνος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, εκπρόσωπος της Σχολής Πυροβολικού, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Μεγάρων και του Εθελοντικού Συλλόγου Έρευνας και Διάσωσης.

Εκ μέρους των εκπροσώπων της Πυροσβεστικής επισημάνθηκε η άψογη συνεργασία με το Δήμο και τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες που συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των όποιων δυσμενών εκτάκτων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία όλων των φορέων και Υπηρεσιών, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση ζητημάτων, που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας είπε πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες προληπτικές εργασίες και ενέργειες κι ευχήθηκε “να πάνε όλα καλά κι εφέτος δίχως ιδιαίτερα προβλήματα και προφανώς το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου θα συνεχίσει με υπευθυνότητα να εργάζεται έτσι ώστε όλα να πάνε καλά και το καλοκαίρι  όπως και τον περασμένο χειμώνα”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button