Βύζας-Μαγούλα 1-1 με γκολ του Ολιζαντέμπε

Την παράσταση έκλεψε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι μεταξύ Βύζαντα-Αστέρα Μαγούλας, ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε, όπως ήταν αναμενόμενο. Ο Πολωνονιγηριανός επιθετικός έβαλε γκολ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα!
Οι οπαδοί του Βύζα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον οποίο χειροκροτούσαν και επευφημούσαν για αρκετή ώρα.
Αυτός με τη σειρά του τους αποζημίωσε, αφού με τη σέντρα του αγώνα πήρε την μπάλα, μπήκε από αριστερά και με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Βύζα με 1-0. Μετά απόδώδεκα λεπτά δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ και ο προπονητής του Βύζα, Ηλίας Φυντάνης, τον απέσυρε για να τον προφυλάξει.
Το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου, καθώς το γήπεδο ήταν ακατάλληλο, ο Βύζας δεν είχε κάνει ούτε προπόνηση, και συνεπώς οι παίκτες του δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Φυντάνης δοκίμασε πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το γήπεδο του Βύζα.
Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 45΄ σε 1-1 με πέναλτι του Έβερετ.
Βύζας:Μπράικ, Σέρι, Πλάτανος, Μακρόπουλος,Κιάκης, Μωισίδης, Μπουτσάι, Μπιτσάκης, Καραμανωφ, Ολιζαντέμπε, Έρτσου.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μιχελής, Παλιγγίνης, Νταντάμης, Αρκουμάνης, Παπαγερίδης, Χουντζάι, Στρατάκης, Παυλής, Ροβήθης, Ρούσσος.
Αστέρας Μαγούλας:Μπαλασάκης, Κουσουρής, Λάμπρου Κολοβός, Φυσαράκης, Έβερετ, Μαρής, Λίτσης, Μπέχλης, Κορνελάτος, Ζαγοριανός.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζούκας, Αγριμάλης, Σερέπας, Πατσιονίδης, Τσούπρος, Ρόκας, Σιακαβάρας, Σωτήρχος, Μανίκας, Κατσούλας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button