Βεντέτα οικογενειών στο Βλυχό Μεγάρων – Συνεχείς πυροβολισμοί

Απανωτοί πυροβολισμοί ακούγονται από εχθές το βράδυ (28/10/2018) από την περιοχή του Βλυχού Μεγάρων, όπου σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν, είναι σε εξέλιξη διαμάχη – βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά.

Πρόκειται για “παλιά ιστορία” όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια της διαμάχης αλλά και της αναζωπύρωσής της. Χαρακτηριστικό είναι πως τα μέλη της μίας από τις δύο οικογένειες λείπουν συνήθως εκτός περιοχής και αυτό συμβαίνει όποτε έρχονται στα Μέγαρα.

Οι πυροβολισμοί που ακούγονται και έχουν αναστατώσει όλη την περιοχή των Μεγάρων είναι κυρίως για εκφοβισμό, καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια αναφορά για τραυματισμό.

Σήμερα το πρωί ομάδες ΟΠΚΕ της αστυνομίας ήταν στον καταυλισμό χωρίς να υπάρξει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεν δίνει κάποια πληροφόρηση επίσημα, εκτός από το ότι το κέντρο της άμεσης δράσης έχει δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα από πολίτες που αναφέρονται στους πυροβολισμούς.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό σε όλους πλέον, για να υπάρξει επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό, θα πρέπει να προηγηθεί σχετική εντολή και ανάπτυξη επιχειρησιακού σχεδίου, κάτι που δεν αποκλείεται να είναι σε εξέλιξη ήδη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

 

*φωτο αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button