Πυροβολισμοί και έξι τραυματίες στο Βλυχό – Φόβοι για γενίκευση

Συνεχείς πυροβολισμοί ακούγονται εδώ και τέσσερις ημέρες από την περιοχή του Βλυχού Μεγάρων με κορύφωση το βράδυ της Τετάρτης (15-4-2015). Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αφορά σε μία διαμάχη που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής και φαίνεται να εξελίσσεται σε βεντέτα που έχει προκαλέσει ήδη έξι τραυματισμούς εκ των οποίων οι δύο σοβαροί.

 

Οι πολίτες ανήσυχοι ενημερώνουν συνεχώς το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων και το κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ζητούν παράλληλα από εμάς πληροφόρηση για το τι συμβαίνει. Οι άνδρες του Α.Τ. Μεγάρων είναι σε ετοιμότητα, ωστόσο για να υπάρξει επιχείρηση στον καταυλισμό, θα πρέπει να προηγηθεί σχετική εντολή και ανάπτυξη επιχειρησιακού σχεδίου, κατόπιν συνεννόησης της πολιτικής με τη φυσική ηγεσία.

 

Παρά το γεγονός ότι η τοπική αστυνομική δύναμη γίνεται αποδέκτης παραπόνων από του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και πολλών Ρομά από τον καταυλισμό, και πρόθεση των υπηρετούντων στην περιοχή είναι να επικρατήσει ηρεμία, επισημαίνουν στο MegaraTv πως αν άμεσα δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση, μια γενίκευση ενδεχόμενα να προκαλέσει, εκτός από την  αναστάτωση και την όχληση των περιοίκων, ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη συζητιέται πολύ το θέμα. Σας παραθέτουμε μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις:

 

 

 

Παρά τη χιουμοριστική διάθεση που δείχνουν οι πολίτες, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις τους, η κατάσταση κρίνεται πολύ σοβαρή και αναμένεται η αξιολόγηση του θέματος από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτ. Αττικής σε συνεργασία με τη ΓΑΔΑ, το Αρχηγείο και το Υπουργείο, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση. 
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button