Εθελοντικός καθαρισμός από μέλη των «Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου»

Μέλη των «Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου», κίνησης πολιτών της Νέας Περάμου, επιδόθηκαν σε εθελοντικό καθαρισμό των ξερών χόρτων, χορταριών και κλαδεμάτων σε δημόσιους χώρους της περιοχής, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαΐου.

Όπως δηλώνει εκπρόσωπος των Ενεργών Πολιτών στόχος τους ήταν να αναδείξουν την ευθύνη, την ομαδικότητα, την ομοψυχία και τον εθελοντισμό. «Δεν προσπαθήσαμε να πάρουμε την θέση κανενός, προσπαθήσαμε να περάσουμε ένα μήνυμα, αυτό της υποχρέωσης και της ομοψυχίας! Ο εθελοντισμός από όπου και αν προέρχεται είναι σημαντικός αλλά δεν αντικαθιστά τις υποχρεώσεις των λειτουργών μιας κοινωνίας!»

Γίνετε μέλος της σελίδας των «Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου» στο Facebook εδώ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της Θωμαΐδος Λιώτα, μέλους των «Ενεργών Πολιτών»:
«Ο σοφός Ελληνικός λαός έλεγε: η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Επιλέξαμε μια διαφορετική Πρωτομαγιά σήμερα, με συμβολικό νόημα θα έλεγα προς όλες τις κατευθύνσεις! Υποχρέωση του Δήμου, των Αντιδημάρχων, της Κοινότητας, των συμβούλων της Κοινότητας, των εργατών, του κόσμου η συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον! Αυτό το μέλλον που όλοι μας θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας! Ένα μέλλον με προοπτικές, αναδεικνύοντας την ευθύνη, τις υποχρεώσεις, τη συλλογικότητα, την ομαδικότητα και τέλος τον εθελοντισμό! Δεν προσπαθήσαμε σήμερα να πάρουμε την θέση κανενός, προσπαθήσαμε να περάσουμε ένα μήνυμα αυτό της υποχρέωσης και της ομοψυχίας! Ο εθελοντισμός από όπου και αν προέρχεται είναι σημαντικός αλλά δεν αντικαθιστά τις υποχρεώσεις των λειτουργών μιας κοινωνίας! Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!
ΥΣ. Ευχαριστώ τον Κο Μαύρο Δημήτρη και τον Κο Σουξέ Κώστα για την πολύτιμη βοήθεια τους σήμερα! Ήταν μια διαφορετική Πρωτομαγιά για εμένα σήμερα!
»

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button