Βασίλης Πολυχρόνης: «Η ΑΔΗΚ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών»

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Μεγάρων Νέας Περάμου:

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προεκλογική μάχη για τον επικεφαλής της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Μεγάρων – Ν. Περάμου, Βασίλη Πολυχρόνη και το επιτελείο του. Όλα τα στελέχη της παράταξης έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές και με μεγάλη όρεξη και αισιοδοξία έχουν μπει στη μάχη της διακίνησης του ψηφοδελτίου της Κίνησης.

Η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Μεγάρων – Νέας Περάμου έχει διαλέξει να διεξαγάγει έναν διαφορετικό τύπο προεκλογικού αγώνα, ο οποίος δεν στηρίζεται σε φασαριόζικες και ρυπογόνες συγκεντρώσεις ούτε σε ηχορύπανση μέσω μεγαφώνων. Ακόμα, διάλεξε να μην προκαλέσει με την ενοικίαση εκλογικών κέντρων που και κοστοβόρα είναι, αλλά και προκαλούν πολλές φορές με τη χλιδή των επίπλων και των άλλων διακοσμητικών στοιχείων που έχουν τοποθετηθεί σε αυτά. Φανταστείτε κάποιον συμπολίτη μας με κομμένο ρεύμα να μπαίνει σε ένα από αυτά τα εκλογικά κέντρα να ζητήσει – μέσα στην απελπισία του – βοήθεια και να τον βάλουν να κάτσει σε μια καρέκλα που κοστίζει περισσότερο από τον λογαριασμό του ρεύματος του!

Η μορφή που επέλεξε για τον προεκλογικό της αγώνα η Α.ΔΗ.Κ. είναι αυτή της άμεσης επαφής με τους συμπολίτες, μέσω των περιοδειών σε γειτονιές, συζητήσεων με τον κόσμο, διαλόγου ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα των γειτονιών και για τα οποία η παράταξη θα παλέψει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα μηνύματα αυτής της εκστρατείας είναι άκρως ενθαρρυντικά, ο κόσμος υποδέχεται τα στελέχη της Παράταξης με δεκτικότητα, παίρνει και διαβάζει το πρόγραμμα, δέχεται το ψηφοδέλτιο. Η αισιοδοξία φυσικά είναι συγκρατημένη, αλλά για τα δεδομένα μιας νέας Παράταξης τα σημάδια είναι άκρως αισιόδοξα. Ίσως το βράδυ των εκλογών να τρίβουμε ευχάριστα τα μάτια μας, τονίζουν τα μέλη του προεκλογικού επιτελείου της Α.ΔΗ.Κ.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου, Βασίλης Πολυχρόνης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Προσερχόμαστε σε αυτόν τον αγώνα και αισιοδοξία και πίστη πως ο μεγαρικός και νεοπεραμιώτικος λαός θα εμπιστευθεί την Α.ΔΗ.Κ. και θα μας στείλει ενισχυμένους στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθιστώντας μας καταλυτικό παράγοντα στις διεργασίες και τους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την εκστρατεία  μας είναι τέτοια που μπορούμε να πούμε πως η Α.ΔΗ.Κ. θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών».

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε τους συμπολίτες μας να μας δώσουν όσο γίνεται μεγαλύτερη δύναμη και δεσμευόμαστε ότι δεν θα τους πουλήσουμε. Είναι καιρός πια οι συμπολίτες μας να ψηφίσουν όχι αυτούς που δίνουν κενές περιεχομένου υποσχέσεις, αλλά αυτούς που δεσμεύονται πως θα είναι στο πλευρό τους και μετά τις 2 Ιουνίου 2019. Η Α.ΔΗ.Κ. το έχει δείξει αυτό τόσο από τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς όσο και στις υπόλοιπες κινητοποιήσεις του μεγαρικού λαού”.

Σου ζητούν να τους ψηφίσεις για διορθώσουν αυτά που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Θα τους εμπιστευθείς πάλι;
Σου λένε ότι με τις “έξυπνες πόλεις” θα λυθούν τα προβλήματα σου και θα έχεις στο διαδικτυακό σου “πιάτο” όλα τα έγγραφα που ζητάς μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σου. Αλήθεια, με το πραγματικό πιάτο τι γίνεται; Ποιος θα το γεμίσει; Η “έξυπνη πόλη” θα σου δώσει δουλειά;
Θα τους εμπιστευθείς πάλι;
Σου λένε ότι είναι δίπλα σου, στα προβλήματα σου, αλλά στους πλειστηριασμούς – εκτός από την Α.ΔΗ.Κ. – ήταν όλοι απόντες.
Θα τους εμπιστευθείς πάλι;
Ψήφισε αντισυστημικά  – Ψήφισε Α.ΔΗ.Κ.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button