Β. Πάνος: «Δεν είμαι “προστάτης” κανενός. Αγαπώ με πάθος την τοπική μου ομάδα»

Ο συμπολίτης μας Βασίλης Πάνος επικοινώνησε με το megaratv με σκοπό να εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με τα όσα υποστήριξε η Διοίκηση της ομάδας του Βύζα σε σχετική ανακοίνωσή της, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ αυτού και του Ιερόθεου Μπότιζα (Μέλους του Δ.Σ. του Βύζα και αρχηγού της αποστολής της ομάδας) κατά τη διάρκεια του αγώνα Εν. Ασπροπύργου – Βύζας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πάνου, και όπως πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν, στο εν λόγω παιχνίδι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της Εν. Ασπροπύργου με διάθεση απειλητική προς τους παίκτες και τον προπονητή του Βύζα. Ο Βασίλης Πάνος, γνωστός για το πάθος του και την αγάπη του για τον Βύζα, όπως μας ανέφερε κιόλας, εισήλθε με τη σειρά του στον αγωνιστικό χώρο, με μόνο σκοπό να χωρίσει φίλαθλους και παίκτες από τυχόν συμπλοκή. Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο κ. Μπότιζας, ο οποίος «φοβήθηκε» τα χειρότερα και θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω κλιμάκωση των επεισοδίων και πιθανή τιμωρία του Βύζα, όντας εκνευρισμένος επετέθη φραστικά στον Βασίλη Πάνο κι εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε.

Όπως μας ανέφερε ο Βασίλης Πάνος, τηλεφώνησε στον κ. Μπότιζα για να του ζητήσει συγγνώμη αλλά εκείνος δεν δέχθηκε να μιλήσουν. Κατόπιν όλων τούτων και εν κατακλείδι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω, ούτε είχα ποτέ σκοπό να βλάψω την ομάδα μου. Δεν είμαι χούλιγκαν, ούτε τραμπούκος και πολύ περισσότερο «προστάτης» της. Αγαπώ με πάθος την ομάδα του Βύζα και δημοσίως ζητάω συγγνώμη στον Ιερόθεο Μπότιζα για τη μεταξύ μας παρεξήγηση».

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button