Θέμης Μονέ – Παπαδάκης και Διονύσης Σιδέρης στον Βύζαντα

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Διονύση Σιδέρη και Θεμιστοκλή Μονέ – Παπαδάκη.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Για τον Διονύση Σιδέρη:

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στα Μέγαρα, καθώς είχε φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015 όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας, όπου παρουσία του προέδρου Λ. Νικολάου και του αντιπροέδρου Δ. Παπαδόπουλου υπέγραψε για έναν χρόνο στον Βύζαντα.

Ο Διονύσης Σιδέρης πέρυσι αγωνίζονταν με την φανέλα της Κορίνθου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Κερατσίνι, στον Περαμαϊκό κ.α

Καλωσορίζουμε τον Διονύση Σιδέρη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να ευοδωθεί ο μεγάλος μας στόχος, η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Για τον Θεμιστοκλή Μονέ – Παπαδάκη:

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Μονέ – Παπαδάκη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γνώστη της κατηγορίας με θητεία κυρίως σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Βύζαντα, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας, όπου παρουσία του προέδρου Λεων. Νικολάου, του αντιπροέδρου Δημ. Παπαδόπουλου και του γενικού αρχηγού Σωτ. Στρατούρη, υπέγραψε για έναν χρόνο στον Βύζαντα.

Ο Θέμης Μονέ – Παπαδάκης, πέρυσι αγωνίζονταν με την φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Νέα Πέραμο και στον Μανδραϊκό.

Καλωσορίζουμε τον Θεμιστοκλή Μονέ – Παπαδάκη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να ευοδωθεί ο μεγάλος μας στόχος, η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button