«Τώρα»: Αδυναμία του Δήμου να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες για να επανέλθει η Κινέτα σε κανονικούς ρυθμούς

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Τώρα»:

Κινέτα: Πλήρης «γύμνια» και αδυναμία του Δήμου να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες για να επανέλθει η περιοχή σε κανονικούς ρυθμούς

Τρεις μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα στην Κινέτα και η κατάσταση παραμένει τραγική. Ιδιαίτερα όταν η Περιφέρεια Αττικής απέσυρε τα μηχανήματα της, τότε φάνηκε η πλήρη «γύμνια» και η αδυναμία του Δήμου να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες προκειμένου η Κινέτα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και φυσικά να αλλάξει η εικόνα της μετά τις «πληγές» που άφησε πίσω του ο Γηρυόνης.

Ο επικεφαλής μας κ. Γιώργος Μπερδελής, μαζί με στελέχη της δημοτικής μας ομάδας επισκέφτηκε πρόσφατα την Κινέτα, αντικρίζοντας απαράδεκτες εικόνες που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Παντού, και ιδιαίτερα σε κεντρικούς δρόμους, υπάρχουν σωροί από χώματα, μπάζα, σκουπίδια, αλλά αυτό που μας προξενεί αγανάκτηση, είναι οι δεκάδες διάσπαρτοι κάδοι απορριμμάτων που η πλημμύρα παρέσυρε μέσα σε ιδιοκτησίες και δεν έχουν ακόμα συλλέξει οι υπηρεσίες του Δήμου!

Κι’ ας απαντούν οι αρμόδιοι της υπηρεσίας καθαριότητας «ότι υπάρχει έλλειψη κάδων» όταν δημότες, τους ζητούν να τοποθετηθεί ένας κάδος σε κάποια γειτονιά!

Πρέπει η διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων να συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό έρχεται το Πάσχα αλλά κυρίως ότι πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν όπου χιλιάδες επισκέπτες θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτήν την τραγική και ντροπιαστική κατάσταση.

Κύριοι της διοίκησης, σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα και με κάθε τρόπο, ώστε να αλλάξετε επιτέλους την εικόνα της Κινέτας, που αποτελεί όχι μόνο παραθεριστική περιοχή, αλλά και μόνιμο τόπο κατοικίας για πολλούς συνδημότες μας.

Η Κινέτα μπορεί «να μετράει τις πληγές της», αλλά έχει αξία. Μην την υποτιμάτε!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button