Το γραφείο του κ. Στρατουδάκη ως αποθήκη μας παραδόθηκε

Παρακολουθώ με έκπληξη –κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων- ν’ ανταλλάσσονται δελτία τύπου κι επιστολές στις τοπικές εφημερίδες αναφορικά με το «Στρατουδάκειο». Αποκορύφωμα ήταν η επιστολή της προηγούμενης εβδομάδας του κου Νικόλαου Στρατουδάκη, με την οποία μου αποδόθηκε όχι μόνο ότι άλλαξα κλειδαριές στο χώρο –γραφείο εντός του «Στρατουδάκειου»,  η χρήση του οποίου του έχει παραχωρηθεί με σχετική συμβολαιογραφική πράξη αλλά κι ότι τον χρησιμοποίησα ως αποθήκη. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. Διευκρινίζω ότι ενώ έχουν αγοραστεί νέες κλειδαριές για όλες τις πόρτες του κτιρίου, αυτές παραμένουν στο γραφείο του προσωπικού, χωρίς να έχουν τοποθετηθεί ακόμα.
 
Επιπλέον, σε ότι αφορά τον χώρο – γραφείο του κου Στρατουδάκη, τον οποίο κατηγορούμαστε πως χρησιμοποιούμε ως αποθήκη, θα ήθελα να ενημερώσω πως ως αποθήκη μας παραδόθηκε από την προηγούμενη διοίκηση όπως αδιάψευστα αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του «Στρατουδάκειου». Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στο πρωτόκολλο αυτό με σαφήνεια αναφέρεται πως εντός του χώρου αυτού υπήρχαν 50 καρέκλες, 1 χριστουγεννιάτικο δέντρο κτλ την 1η Σεπτεμβρίου 2014, όταν δηλαδή η παρούσα δημοτική αρχή ανέλαβε καθήκοντα. Γεγονός που αυτομάτως αποδεικνύει πως ο κ. Στρατουδάκης δεν ήταν ο μοναδικός κάτοχος κλειδιού για το γραφείου του.
 
Αυτή τη στιγμή –κι αφού προχωρήσαμε σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του χώρου και την απομάκρυνση των επίπλων που είχαν αποθηκευτεί εκεί- είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στον κ. Στρατουδάκη το χώρο του καθαρό και κατάλληλο προς χρήση από αυτόν. Στην ίδια κατεύθυνση, του παραδίδουμε κι ένα επιπλέον κλειδί για την παλιά κλειδαριά ούτως ώστε να μπορεί να κάνει ανεμπόδιστη χρήση του χώρου του και ν’ αποφευχθούν παρόμοιες παρεξηγήσεις στο μέλλον. Σημειώνω δε ότι όταν αλλαχτούν οι κλειδαριές, άμεσα θα λάβει το σύνολο των κλειδιών της νέας κλειδαριάς του γραφείου του.
 
Από την πλευρά μου, δηλώνω πως δε θα επανέλθω στο μέλλον γι’ αυτό το θέμα, διότι με την παρούσα επιστολή περιγράφηκε με ακρίβεια τι έχει συμβεί κι εξαντλήθηκε. Θεωρώ πως στις τρέχουσες κοινωνικές κι οικονομικές συγκυρίες υπάρχουν σημαντικότερα θέματα που η διοίκησή μας καλείται άμεσα να επιλύσει.
                                                                                 
                                                                                        Κορώσης Σπύρος
                                                                                      Πολιτικος μηχανικός
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button