Διάλεξη με θέμα «Καρκίνος μαστού, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία»

Το παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρίας Μεγάρων οργάνωσε διάλεξη με θέμα «Καρκίνος μαστού, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία» η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής.

 

Ομιλητής ο κος Ευάγγελος Φιλόπουλος Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Μαστού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Ο ομιλητής ανέπτυξε  με πολύ γλαφυρό και κατανοητό λόγο το θέμα και απήντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

 

Η διάλεξη αυτή ήταν συνέχεια της κοινής δράσης με τον Δήμο Μεγαρέων και αφορούσε στην δωρεάν παροχή ψηφιακής μαστογραφίας σε 120 γυναίκες της περιοχής Μεγάρων-Νέας Περάμου.

 

Στο τέλος της διάλεξης, παρεδόθησαν τα αποτελέσματα των ψηφιακών μαστογραφιών.

 

Η όλη εκδήλωση ήταν άρτια και στην επιτυχία συνέβαλλε η υποστήριξη από  τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πατέρα Αλέξανδρο Κουργιαλή, από τις κυρίες μέλη του ΔΣ καθώς επίσης και από φίλες και φίλους εθελοντές του Τοπικού Παραρτήματος.

 

Στην εκδήλωση παραυρέθησαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτιού Συμβουλίου κος Γεώργιος Μιχάλαρος,  η Αντιδήμαρχος Κα Βανέσσα Μαυροειδή και η Πρόεδρος του Ηροδώρου Κα Γιάννα Ρήγα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button