Το Academy Sport’s Club ανοίγει πλήρως ανανεωμένο τις πόρτες του στις 15/6

Το Academy Sport’s Club επιστρέφει στις 15 Ιουνίου πλήρως ανανεωμένο με καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες για αυτούς που εμπιστεύονται τον χώρο του εδώ και αρκετά χρόνια καθώς και για τα νέα μέλη του που θέλουν να γυμναστούν με προστασία και ασφάλεια.

Ο εξωτερικός χώρος του γυμναστηρίου έπειτα από αρκετές μελέτες έχει διαμορφωθεί πλέον σε έναν πλήρως εξοπλισμένο γυμναστηριακά χώρο για ολοκληρωμένες small group και personal training προπονήσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ασφάλεια.

Λόγω των μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου που προτείνουν οι ειδικοί, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο αριθμός των μελών στις ευρύχωρες κι επαρκέστατες αθλητικές εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου (συνολικό εμβαδόν εγκαταστάσεων 400 τ.μ.) δε θα υπερβαίνει το ορισμένο από τις κρατικές οδηγίες επιτρεπτό όριο, η προπόνησή σας θα πρέπει να πραγματοποιείται έπειτα από κράτηση ή ραντεβού.

Για την ομαλή διεξαγωγή αυτή της διαδικασίας το γυμναστήριο δημιούργησε την εφαρμογή Academy Sports Club για το κινητό και το tablet σας (πατήστε εδώ για Android και εδώ για iOS), για να κάνετε την κράτησή σας εύκολα, άμεσα και ηλεκτρονικά έχοντας εικόνα των διαθέσιμων ωρών, αιθουσών και προγραμμάτων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε ή να ακυρώσετε την παρουσία σας στο γυμναστήριο μέσω τηλεφωνικού ραντεβού στο 22960 24087 και στο 22961 10444.

Μέσω της εφαρμογής εκτός από τα διαθέσιμα ραντεβού μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε τα προγράμματα που προσφέρει το γυμναστήριο, να δείτε τις προσφορές, τα πακέτα συνδρομών καθώς και τις οδηγίες για το online booking.

To Academy Sports Club με 26ετή παρουσία στο χώρο της γυμναστικής, προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά σε όποιον επιλέξει να γυμναστεί με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του, με προγράμματα ομαδικά ή ατομικά προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα «θέλω» και τις επιδιώξεις του καθενός.

Το ωράριο του γυμναστηρίου είναι:

  • Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 23:00
  • Σάββατο 09:00 – 20:00

Ο ιδιοκτήτης Κλεάνθης Βαρελάς, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και το προσωπικό του Academy Sport’s Club σας περιμένουν για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τονίζοντας «Μένουμε υγιείς, γυμναζόμαστε με ασφάλεια!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button