ΟΦΑΦΑ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και επιδείξεις αθλητών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής και τάεκβοντο εντυπωσίασαν και προσέλκυσαν πλήθος κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (ΟΦΑΦΑ). Οι αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν υπέροχα προγράμματα που είχαν ετοιμάσει οι προπονήτριες του συλλόγου Ειρήνη Σιδηροπούλου, Αναστασία Λουκοπούλου και Δήμητρα Καφαλίδου.

Ο πρόεδρος του ΟΦΑΦΑ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κλεάνθης Βαρελάς, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου για το 2017, τις συμμετοχές των τμημάτων και των αθλητών και αθλητριών σε αγωνιστικές δραστηριότητες και στις διακρίσεις τους. Επίσης ο Κος Βαρελάς αναφέρθηκε και στήν κοινωνική προσφορά,η οποία είναι μία από τις προτεραιότητες του συλλόγου.Στην εκδήλωση τιμήθηκε η πρωταθλήτρια Ταεκβοντο Μαρία Καρπαθάκη, η οποία είναι τέσσερις φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Πανευρωπαική και Πανελλήνια πρωταθλήτρια,επί σειρά ετών πρωταθλήτρια ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, προπονήτρια Tae Kwon do στην ομάδα της αστυνομίας, στην εθνική ομάδα ενόπλων δυνάμεων και στην εθνική ομάδα κωφών.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην Κα Ελένη Μιχοπούλου, Πρόεδρο του ΓΟΠΦ Αρμονία, για την μεγάλη της προσφορά στην Ελληνική ρυθμική γυμναστική .Επίσης τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Κος Γεώργιος Παγώνης για την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του Κου Αθανάσιου Μαρτίνου ,ως χορηγός αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Τέλος στην εκδήλωση τιμητικά βραβεία πήραν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου που είχαν διακρίσεις στά αθλήματα της ρυθμικής γυμναστικής και του ταεκβοντο κατά το έτος 2017.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Ιωάννης Βασιλείου, ο π. δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, η προπονήτρια της Εθνικής ομάδας Ανσάμπλ ρυθμικής γυμναστικής Τζένη Παπαδοπούλου και η παγκόσμια πρωταθλήτρια τριπλούν Βούλα Τσιαμήτα.

Όσοι επιθυμείτε να αγοράσετε φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να μπειτε στο www.photoserver.gr να επιλέξετε την κατηγορία εκδηλώσεις όπου υπάρχει ο φάκελος με τις φωτογραφίες χωρισμένες ανά τμήμα. Για να έχετε πρόσβαση πρέπει να ζητήσετε από τους υπεύθυνους του συλλόγου τον κωδικό πρόσβασης για το άλμπουμ. Στη συνέχεια σημειώνετε τα νούμερα των φωτογραφιών και μας τα στέλνετε ηλεκτρονικά στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 22960 29863, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00. Μπορείτε να κάνετε και κατευθείαν μέσα από το photoserver Παραγγελία προσθέτοντας στο καλάθι αγορών τις φωτογραφίες που θα επιλέξετε και στη συνέχεια στο checkout επιλέγετε Manual Purchase.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button