Η ΝΕΜ στην “Elite” της Ελλάδας

Δελτίο τύπου με την τοποθέτηση του οργανισμού της ΝΕΜ για τη «νέα» σελίδα στο ελληνικό μπάσκετ αναφέρει: «Εμείς οι οποίοι εμπνεύσαμε όλες τις άλλες ομάδες με την πορεία μας να φτάσουν εδώ που έφτασαν… Εμείς είμαστε πλέον στο κορυφαίο επίπεδο, εμείς είμαστε στην “Elite” της Ελλάδας την ίδια ώρα που δεν συμμετέχουν ιστορικές ομάδες (Πανιώνιος π.χ) ή άλλες από μεγάλες πόλεις.

Για να συνεχίσουμε να εμπνέουμε, να συνεχίσουμε με το όραμά μας και το παράδειγμά μας έτσι ώστε να ανέβουν όλες οι ομάδες της περιοχής, πρέπει πρώτα απ’ όλα να στηριχθούμε εμείς για να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας και στους άλλους».

Nα σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ανανεώθηκε. Η νέα “Elite League Ερρίκος Ντυνάν”, όπως θα ονομάζεται στο εξής, θα ενισχύσει τη στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, περνώντας μετά τις εθνικές ομάδες και στην πλήρη ιατρική κάλυψη των 16 ομάδων του νέου πρωταθλήματος τής μέχρι πρότινος Α2 κατηγορίας.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ονομασίας – “Elite League Ερρίκος Ντυνάν” – πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) στην κεντρική αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button