Νεοσύστατη θεατρική ομάδα ‘’Λίκνο’’ στη Νέα Πέραμο

Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με το σκηνοθέτη Δημήτρη Σενδόνα, δημιουργεί τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα ‘’Λίκνο’’.

Αν η δύσκολη εποχή που διανύουμε, επέβαλλε καταθλιπτικά την παρουσία της,

Αν η καθημερινότητα επιμένει φορτικά να στρογγυλοκάθεται επάνω στα όνειρά σου,

Αν επιθυμείς να βιώσεις τη ‘’Χαρά της Δημιουργίας’’,

Αν η Σιωπή σε κούρασε και θέλεις, πλέον, να γίνει Λόγος,

Αν έχεις την πεποίθηση πως αφού όλοι μας ερμηνεύουμε (κοινωνικούς)ρόλους, τουλάχιστον ας το κάνουμε σωστά,

Τότε…

Έλα κοντά μας, στο νεοσύστατο θεατρικό εργαστήρι ‘’Λίκνο’’  που δημιούργησε η Δ.Κ. Νέας Περάμου, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Σενδόνα.

Τη Δευτέρα 15 Μαίου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Περάμου, ξεκινάμε το μαγικό ταξίδι της Θεατρικής Μυσταγωγίας.

Το πεδίο ενασχόλησής μας, θα περιλαμβάνει τις μεθόδους υποκριτικής, σωματικής έκφρασης και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού. Θα εντρυφήσουμε στην ψυχολογία του ηθοποιού και στη μέθοδο Stanislavski. Θα διδαχθούμε το Θεατρικό Λόγο, ορθοφωνία και να αναπνέουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Θα ταξιδέψουμε στο διάβα των αιώνων, απ’ το αρχαίο Αττικό Δράμα μέχρι την Commedia Dell’ Arte. Από το Ελισαβετιανό Θέατρο, στο Γαλλικό, το Κρητικό έως το Επικό, του Παραλόγου καθώς και το Σύγχρονο!

Όσα θέλεις να πεις, να βροντοφωνάξεις, όσα ποτέ δεν είπες, θα έχεις την ευκαιρία στις παραστάσεις που θα δημιουργήσουμε!

Θέατρο ψυχοθεραπευτικό, θέατρο καλλιέργειας του πνεύματος!

‘’Αγάπα το έργο Τέχνης μέσα σου, όχι τον εαυτό σου μέσα σ’ αυτό’’!!! (Κονσταντίν Στανισλάβσκι)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button