Σύσκεψη κατοίκων της Κινέτας για τα προβλήματα της περιοχής

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κινέτα:

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης για ακόμη μία φορά παραβρέθηκε σε σύσκεψη κατοίκων της Κινέτας το περασμένο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στα Γραφεία της Τοπικής Κοινότητας, όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μετά τη θεομηνία του Γηρυόνη τον περασμένο Νοέμβριο και εξετάστηκε η σημερινή κατάσταση και η εξέλιξη των διαφόρων ενεργειών και δράσεων που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Φωτίου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κινέτας κ. Μπαλτσιώτου Αλεξάνδρα, τοπικοί Σύμβουλοι και μέλη της Επιτροπής Πυροπλήκτων.

Στην ενημέρωση που έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Βουλευτή κ. Θανάση Μπούρα αναφέρθηκε ότι οι διαδικασίες για ανακατασκευές, επισκευές προχωράνε για όσες έχουν εγκριθεί οι ανάλογες πληρωμές, έχουν δοθεί ήδη επιδοτήσεις ενοικίου, έχουν ολοκληρωθεί οι κατεδαφίσεις των επικίνδυνων κτισμάτων και συνεχίζεται η διαδικασία συλλογής αμιάντου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης μετά το πέρας της συσκέψεως δήλωσε:

«Ο Δήμος θα συνεχίσει να έχει διαρκή παρουσία στην Κινέτα και θα πιέζει το Κράτος να συντομευθεί ο χρόνος, που θα επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το αίτημά μας για να αποζημιωθούν και οι δευτερεύουσες κατοικίες των πληγέντων θα ικανοποιηθεί σύντομα.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά στους πληγέντες και στους κατοίκους της Κινέτας και το ενδιαφέρον μας είναι ιδιαίτερο και ειλικρινές και η συνεργασία με την τοπική Κοινότητα, την Επιτροπή Πυροπλήκτων, την Ομοσπονδία των Συλλόγων και τους κατοίκους της περιοχής διαρκής και μάλιστα για να παρακολουθούμε τα πράγματα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά με προσωπική μου απόφαση ορίστηκε τοπικός Αντιδήμαρχος Κινέτας ο συνεργάτης μου Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Φωτίου ο οποίος καθημερινά θα επιλαμβάνεται όλων των ζητημάτων, που απασχολούν τους κατοίκους της Κινέτας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button