ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής: «Κοινωνικό Κράτος και Ανισότητες στην Ελλάδα της πανδημίας»

Διαδικτυακή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής οργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 8 το απόγευμα, με θέμα: «Κοινωνικό Κράτος και Ανισότητες στην Ελλάδα της πανδημίας».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου για την διενέργεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης ομιλητές της θα είναι οι: Θεανώ Φωτίου, βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας, Αν. Τομεάρχης για την Κοινωνική Πρόνοια και Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής Δυτικής Αττικής, Αν. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.

Με την πανδημία να ακολουθεί την δεκαετή οικονομική κρίση, έγιναν ακόμη πιο ορατές οι μεγάλες ανισότητες που αποτυπώνονται στην Ελλάδα και ευρύτερα. Πώς καθορίζεται το κοινωνικό κράτος, ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του σύμφωνα με την πρόταση τού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και ποια είναι η δράση του στους τομείς της κοινωνίας και οικονομίας, είναι κάποιοι από τους άξονες που θα αναλυθούν στην εκδήλωση.

Στην διαδικτυακή συζήτηση θα συμμετέχουν κοινωνικοί λειτουργοί, φορείς και εκπρόσωποι από κέντρα φροντίδας και άλλων κοινωνικών δομών.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από:
LEFT

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής

Επίσης θα αναμεταδίδεται, μεταξύ άλλων, από τις σελίδες των ομιλητών και των υπόλοιπων οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής.

Τα ερωτήματα των πολιτών μπορούν να υποβάλλονται στο email της Νομαρχιακής Επιτροπής: [email protected]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button