ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής – ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων: «Θεαματική η συμμετοχή των μελών στην ανάδειξη συνέδρων»

«Δυναμώνει τη φωνή του στη Δυτική Αττική ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με θεαματική συμμετοχή των μελών του στην ανάδειξη συνέδρων» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση – δελτίο τύπου, τόσο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής, όσο και της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεγάρων. Συγκεκριμένα η Νομαρχιακή του Σύριζα αναφέρει:

Το τριήμερο 1-3 Απριλίου 2022, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε σε όλες τις Οργανώσεις Μελών της Περιφερειακής Ενότητας, ψηφοφορίες ανάδειξης αντιπροσώπων, για το 3ο Καταστατικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί 14-17 Απριλίου, στο κλειστό Γυμναστήριο TAEKWODO.
Αντίστοιχα, με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη διαδικασία σε όλη την επικράτεια, με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων μελών, που αντιστοιχούν σε τριπλάσιο αριθμό, συγκριτικά με το συνέδριο του 2016.

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της συγκυρίας, η μαζική συμμετοχή στη Δυτική Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι μία σαφής ένδειξη της ανάγκης της κοινωνίας να συμμετέχει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, συνδιαμορφώνοντας θέσεις και προτάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής συμμετέχει στο 3ο Συνέδριο, με 76 ικανά μέλη της τοπικής κοινωνίας, με την προσδοκία να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κόμματος μαζικού, ισχυρού, δημοκρατικού, ανανεωμένου, που θα δώσει προοπτική στη κοινωνία και παράλληλα θα οδηγήσει στην επόμενη προοδευτική κυβέρνηση.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ από τη μεριά της αναφέρεται στην πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών της πετυχαίνοντας εκλογή του μέγιστου αριθμού αντιπροσώπων – συνέδρων στο 3ο Συνέδριο του Σύριζα Π.Σ.. Ακολούθως αναφέρει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχωρά μαζί με την κοινωνία προς το 3ο Καταστατικό του Συνέδριο (14-17 Απριλίου) μέσα σε συνθήκες Αρμαγεδδών: ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, δυσκολία επιβίωσης των πολιτών, ανασφάλεια λόγω του εγκληματικού πολέμου στην Ουκρανία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτείνει μέτρα ανάσχεσης της ακρίβειας εδώ και πολύ καιρό! Επισημαίνει συνεχώς ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται μόνο στη διεθνή αρνητική συγκυρία αλλά σχετίζεται και με κερδοσκοπικά συμφέροντα ολιγαρχικών συμφερόντων. Συμφέροντα τα οποία η Κυβέρνηση ευνοεί και ενισχύει!
Όμως τίποτα δεν χάθηκε για τον χειμαζόμενο λαό μας. Στις δημοκρατίες οι πολίτες έχουν φωνή και μπορούν να συν-διαμορφώσουν τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες προς όφελος των πολλών!

Γι’ αυτό, χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα, ψήφισαν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους, για το 3ο Συνέδριο του κόμματος. Στην Οργάνωση Μελών Μεγάρων η προσέλευση στην εκλογική διαδικασία ήταν μαζική, με αποτέλεσμα να εκλεγεί ο μέγιστος αριθμός συνέδρων (10) που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας στο 3ο Συνέδριο.

Φιλοδοξούμε να είναι ένα Συνέδριο τομής, ένα Συνέδριο που θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια Νέα Αρχή με την Κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή.

Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία. Για τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία σε μια περίοδο που, δυστυχώς, εκ νέου χειμάζεται.

Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.

Από την ΟΜ Μεγάρων αντιπρόσωποι στο συνέδριο θα είναι: Κατσουλάρη Πιπίνα, Μουσταιρας Ηλίας, Παππά Παναγιώτα , Λουκόπουλος Κώστας, Παπαμιχάλης Θανάσης, Κιπινής Δημήτριος, Εξάρχου Ελένη, Μαραγκός Περικλής, Χαρχαντή Γιάννα και Κουλουριώτη Ειρήνη.

Αντιπρόσωποι Δυτικής Αττικής 3ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής

ΟΜ Άνω Λιοσίων Φυλής
Αργυρόπουλος Αργύργης
Βήχας Γιώργος
Βούλγαρης Γιώργος
Δάγλας Άρης
Θεοχάρης Γιώργος
Θεοχάρης Κώστας
Καζάκου Παναγιώτα
Καντερές Λάμπρος
Κολορίζας Τάσος
Κολυβοδιάκου Στεφανία
Κωσταρά Χριστίνα
Λαμπράκη Πόπη
Νικολόπουλος Νίκος
Νυχτερίδα Κατερίνα
Παπαδημητρίου Δημήτρης
Στεφάτου Διονυσία
Σχίζα Παναγιώτα
Ταραμπούκα Σταυρούλα
Τριανταφύλλου Γιάννης
Τσακίρης Αντώνης
Τσολομύτου Αγγελική

ΟΜ Ασπροπύργου
Βαβούλη Ματίνα
Γκολέμης Κώστας
Γρομητσάρη Δώρα
Μιχαήλ Σπύρος
Τσίγκος Αγησίλαος

ΟΜ Ελευσίνας
Διαμαντόπουλος Χρήστος
Καμπάνης Γαβριήλ
Μίλησης Αθανάσιος
Ρεπούσκου Βούλα
Τραχιώτης Νίκος
Τσίγκας Χρήστος
Φαρμάκης Ταξιάρχης
Τελλίδη Δήμητρα

ΟΜ Ζεφυρίου Φυλής
Βαδεβούλης Απόστολος
Γιαννόπουλος Δημήτριος
Οικονόμου Μαρία
Πανάγου Κλεονίκη
Πούλιας Κωνσταντίνος

ΟΜ Μαγούλας
Θανόπουλος Γεώργιος
Μαραγκάκη Αγγελική
Σκούφη Παναγιώτα
Σκούφης Νικόλαος
Τσίπρας Γεώργιος

ΟΜ Μάνδρας
Κολοβένζου Σοφία
Κρατήρας Πρόδρομος
Μεϊμαράκης Γιάννης
Νέζη Αντιγόνη
Ρόκας Κωνσταντίνος
Τακάκης Παναγιώτης

ΟΜ Μεγάρων
Εξάρχου Ελένη
Κατσουλάρη Πιπίνα
Κιπινής Δημήτρης
Κουλουριώτη Ειρήνη
Λουκόπουλος Κώστας
Μαραγκός Περικλής
Μουσταιρας Ηλίας
Παπαμιχάλης Θανάσης
Παππά Παναγιώτη
Χαρχαντή Γιάννα

ΟΜ Νέας Περάμου
Αργυροπούλου Φίλια
Κανελλόπουλος Αντώνης
Χατζηπολυχρόνη Αναστασία

ΟΜ Χασιάς Φυλής
Begaj Dhimitris
Βασσάλος Νικόλαος
Βασσάλου Ελένη
Γαβριελάτου Φλώρα
Γκοτσούλιας Παναγιώτης
Γούλα Γεωργία
Καράλη Κατερίνα
Κλαπάκης Στέλιος
Μαστροθανάσης Αντώνης
Μώρου Μαργαρίτα
Παπαδάκης Νεκτάριος
Τζουμάκας Στέφανος
Χατζησάββας Μάρκος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button