Η μεγάλη γιορτή της ΝΕΜ BC για τον «ιδρώτα μιας χρονιάς»

Στο περιθώριο της χθεσινής ημέρας (25/05/22) έμεινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της ΝΕΜ BC και του Ηλυσιακού 67-54, αφού όλοι περίμεναν την προγραμματισμένη γιορτή για την πλέον αξιόμαχη ομάδα της πόλης των Μεγάρων.

Μιας ομάδας που «άφησε» όχι μόνο τον ιδρώτα της στο παρκέ, αλλά άφησε και το μαχητικό στίγμα της σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Πρωτάθλημα και κύπελλο ήρθε στα χέρια της και η άνοδος στην Α2 κατηγορία, που κάποτε φάνταζε ουτοπία, σήμερα αποτελεί πραγματικότητα τοποθετώντας τον πήχη ψηλότερα, τις ευθύνες σε άλλη βάση και το μέλλον σαν ταξίδι δυσκολότερο αλλά υπέροχο και συναρπαστικό.

Μιας ομάδας που όλο αυτό το διάστημα πάλευε αθόρυβα με λίγα λόγια, αλλά οι πράξεις της έκαναν θόρυβο με εκκωφαντικά δυνατό ρυθμό και παλμό. Μιας ομάδας που πάντα πρότασσε τον «οικογενειακό» της χαρακτήρα ως προς τη σύνθεσή της και τη λειτουργία της. Μιας ομάδας που αγάπησε όλη η πόλη και που τώρα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για περισσότερη αγάπη και στήριξη.

Μιας ομάδας που όλοι οι συντελεστές της αποτελούν κρίκους σε μία αλυσίδα και που χρειάζονται όλοι μηδενός εξαιρουμένου, για να σηκώσουν το φορτίο μέχρι την επόμενη κορυφή.

Αυτή η ομάδα εχθές πανηγύρισε. Αυτή η ομάδα εχθές είχε τη δική της γιορτή και απόλαυσε όλους τους καρπούς των προσπαθειών της. Αυτήν την ομάδα έσπευσαν όλοι να βραβεύσουν, να επευφημήσουν και να χειροκροτήσουν.

Το γλέντι και η γιορτή ίσως συνεχιστεί για καιρό ακόμα, αλλά γνωρίζοντας τι «κουμάσια» είναι όλοι τους εκεί στη ΝΕΜ BC, είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό όλων τους και κυρίως του προπονητή Γιώργου Μάνταλου είναι η κατάκτηση ψηλότερων κορυφών. Όχι για το ματαιόδοξο του πράγματος ή για λόγους προβολής τους, αλλά επειδή στο μυαλό τους είναι καρφωμένο το μπάσκετ και επειδή έχουν μάθει να ιδρώνουν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button