Συνεργασία του Α.Σ. Μεγαρικός με τον Α.Σ. Ευκλείδης

Ο Α.Σ. Μεγαρικός είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία των Μεγάρων. Η πορεία του από το 1971 έχει δείξει ότι πάντα έδινε την ευκαιρία σε νέους της πόλη μας να αθλούνται και μέσω της συμμετοχής του στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά αρχικά και της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής την τελευταία δεκαετία, έχει αναδείξει πολλά ταλέντα τα οποία έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Την φετινή περίοδο η ομάδα του Μεγαρικού (όπως και πολλές άλλες ομάδες) περιήλθε σε δύσκολη θέση και παρά τις διαρκείς προσπάθειες του πρόεδρου του κου Μάκη Ζαφείρη για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Ενδιαφέρον υπήρξε μόνο από τους ανθρώπους του ΑΣ Ευκλείδη και στη συνεχεία και από κάποιους άλλους παράγοντες.

Ο ΑΣ Ευκλείδης είναι ένας καινούργιος σύλλογος και μέσω της καλά οργανωμένης ακαδημίας του, ίσως το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο σωματείο της Δυτικής Αττικής. Σημαντικά «όπλα» στην πολύ καλή παρουσία του στα τμήματα υποδομών έχουν αποτελέσει οι κατά καιρούς συνεργασίες που έχει κάνει.

Συνεχίζοντας με το ίδιο πνεύμα προχωράει σε συνεργασία και με τον συμπολίτη Μεγαρικό προκειμένου μαζί να αποτελέσουν ένα ισχυρό πόλο έλξης της νεολαίας των Μεγάρων στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Μεγαρικού                                     Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ευκλείδη

Ζαφείρης Μάκης                                                        Καράμπελας Κων/νος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button