Αστέρας Άνω Λιοσίων – Μεγαρικός 0 – 7

Αστέρας Άνω Λιοσίων – Μεγαρικός 0 – 7

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Άλλη μία νίκη έγραψε ο Μεγαρικός εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Άνω Λιοσίων το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο του Πανοράματος.
Με ένα πολύ καλό παιχνίδι για ακόμα μια φορά ο Μεγαρικός, συνέτριψε στο πέρασμά του και τον Αστέρα Άνω Λιοσίων με 7-0 και συγκατοικεί πλέον με τον Λέων στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με πολύ δυνατό και οργανωμένο παιχνίδι και τον Βασιλειάδη που επέστρεψε να είναι σε καλή ημέρα παρόλη την κούρασή του, πήρε την νίκη με γκόλ των: Άλκου(8’), Βασιλειάδης(31’), Στέφας(60’), Στεφανίδης(58’και 70’), Κουφής Γ.(63’) και Ελέζι(74’).

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Χατζής χρησιμοποίησε τα παιδιά της ακαδημίας, τους: Χύτα Νικόλαο, Χατζή Ευάγγελο και Άλκο Παναγιώτη οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά δείγματα και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Και συνεχίζουμε…

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλαμιώτης Β., Τζάνος, Νταφόπουλος(61’ Κασιμάτης), Ρίζος, Καλαμιώτης Δ., Αλεπούς(48’ Καϊάφας), Καλαμιώτης Α., Χρυσολάρι, Δημόπουλος, Ντάνος Π. Ντάνος Ε.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου(88’ Κερασοβίτης), Ελέζι, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης(61’ Χύτας), Βασιλειάδης(81’ Χατζής Ε.), Στεφανίδης, Σάκοβ, Άλκος (61’ Κουφής Γ.), Κουφής Γ., Στέφας Γ.

Related posts