Κοπή πίτας ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος»

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα Puzzle, στην παραλία Βαρέας Μεγάρων.

Το «παρών» έδωσαν το διοικητικό προσωπικό, οι εργαζόμενοι, αιρετοί του Δήμου Μεγαρέων, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων:

Σε μία ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Puzzle” η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων παρουσία των εργαζομένων και της Διοίκησης του νομικού προσώπου.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κα Ιωάννα Ρήγα απένειμε τα εύσημα για ακόμα μία χρονιά στο προσωπικό του νομικού προσώπου για την προσφορά του και το ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη οποίος αφού με την σειρά του ευχαρίστησε την Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες επισήμανε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχήθηκε στη φοβερή ομάδα του Ηρόδωρου, όπως χαρακτηριστικά είπε, να έχει μια καλή και δημιουργική χρονιά «και όλοι μαζί να συνεχίσουμε την
προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του δήμου μας στα ΚΑΠΗ, στους παιδικούς σταθμούς, στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και στον αθλητισμό»!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του ανακοίνωσε την συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» πάνω σε θέματα αθλητισμού, ο Αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου κ. Νικόλαος Νικόλιζας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπυρίδων Κορώσης, κα Ελένη Ρήγα και κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αδαμαντία Κοροβέση, Σπυρίδων Νικολάου, Άγγελος Μακρυγιάννης και Σταύρος Φωτίου, τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου κα Αιμιλία Μπεναρδή – Κούρσου, Σάντυ Μωραϊτου και Ιωάννης
Δημητρακόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων κ. Ιερόθεος Στρατούρης η Πρόεδρος κα Χρύσα Πάντου και Μέλη της Ομάδας Εθελοντών Μεγαριτών.

Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο κα Ρήγα με την οποία την ενημέρωνε ότι για λόγους ανωτέρας βίας (έκτακτη συνάντηση στην Βουλή) δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αν και θα το επιθυμούσε και ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Ράνια Παπαθανασίου, Ελένη Πλαταρά και Καλλιόπη Στεντούμη καθώς και τους κυρίους Άγγελο Μακρυγιάννη, Αχιλλέα Κουρμπέτη, Ηρακλή Γκίνη, Ιερόθεο Σταμπόλα, Χρήστο Κουλουριώτη, Αναστάσιο Χατζή, Κωνσταντίνο Στραβουδούλη και Νικόλαο Μπεθάνη για τα δώρα που αφιλοκερδώς έδωσαν στην εκδήλωση.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου ευχαριστούν θερμά
όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία
τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2021. Καλή χρονιά σε όλους.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button