Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Μεγαρέων διοργανώνει συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στις 9 μ.μ. στο γραφικό Λιμάνι της Πάχης.

Η συναυλία έχει κοινωνικό χαρακτήρα και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν σε ειδικό περίπτερο  τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά οικιακής χρήσεως, σχολικά είδη και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχή Συσσιτίου:  λάδι, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, ντοματοχυμό, χαρτικά, αφρόλουτρα, σαμπουάν, χλωρίνες κλπ.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, Κα Ελένη Ρήγα, για το θέμα αυτό δήλωσε:

«Οι νέες κοινωνικές δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Μεγαρέων, που μόλις ξεκίνησαν να λειτουργούν, έρχονται να στηρίξουν τα άτομα που χρήζουν υποστήριξης, τόσο υλικής όσο και ψυχολογικής. Με αυτή την συναυλία θα επιτευχθεί ένας διττός στόχος: από την μία θα ενισχύσουμε τις δομές για την κάλυψη των αναγκών όσο το δυνατόν περισσότερων συνδημοτών μας και από την άλλη θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τους ήχους των Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Ξαρχάκου, Βαμβακάρη, Σουγιούλ, Σπανουδάκη, Ρεμπούτσικα, Μαραβέγια  κ.ά. Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο συνθέτης Γιώργος Τσίγκος, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους μουσικούς Χρήστο Πέππα Βιολί, Γιώργο Μουζάκα Φλάουτο, Γιώργο Σαββουλίδη Ακκορντεόν, Γιώργο Πανουργιά Μπουζούκι, Λάμπρο Σαμπάνη και Συμών Σαλότα Κιθάρα και στα φωνητικά Θεοδώρα Κουράση, Μαίρη Πέππα, Αλεξάνδρα Τσιφρίκα, Κωνσταντίνα Μαυρίδη και Φανή Σκληρού.

Όλους αυτούς μαζί αλλά κι έναν έναν και μία μία ιδιαίτερα θέλω εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων να τους ευχαριστήσω για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε αυτή την εκδήλωση.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button