Συναντήσεις Αθ. Μπούρα με Δημάρχους Φυλής και Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Δημαρχείο Φυλής και στο Δημαρχείο Μάνδρας όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου.

Αρχικά στο Δημαρχείο Φυλής συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Θανάση Σχίζα, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο σε θέματα συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών – Ύδρευσης – Αποχέτευσης & Υδρομέτρησης, Μαρίνο Σαρλά και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Αργύρη Αργυρόπουλο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αρμοδιότητας των Αντιδημάρχων καθώς και στα έργα που βρίσκονται εν εξελίξει στην περιοχή.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπούρας είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, Χρήστο Στάθη και τους συνεργάτες του προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των χρηματοδοτήσεων, που αφορούν τα έργα υποδομής του Δήμου που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Επίσης, ο κ. Μπούρας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις κινήσεις που προηγήθηκαν από πλευράς του προκειμένου να επιτευχθεί η αστικοποίηση της λεωφορειακής γραμμής 861 του ΟΑΣΑ, που ενώνει την Ελευσίνα με τα Βίλια, την Οινόη και τις Ερυθρές καθώς και τον οικισμό ΤΙΤΑΝ.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με αμφότερους τους Δήμους, καθώς ο κ. Μπούρας βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των δημοτικών Αρχών της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button