Γ. Κώτσηρας: «Στο Πρόγραμμα «Τρίτση» δύο σημαντικά έργα υποδομής στους Δήμους Ασπροπύργου και Μάνδρας – Ειδυλλίας»

Την ένταξη προς χρηματοδότηση 106 νέων έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 389.289.212,71 ευρώ, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου από το γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Γιώργου Κώτσηρα.

Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία δύο σημαντικών έργων υποδομής σε Δήμους της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα τα έργα «Αστικής Αναζωογόνησης»:

– Αποκατάσταση δημοτικού κτιρίου για αναβάθμιση των παροχών, υπηρεσιών και υποδομών του Δήμου Ασπροπύργου, πρωτίστως σε ευάλωτες ευπαθείς ομάδες. Προϋπολογισμός έργου: 6.070.972 ευρώ.

Δήμος Ασπροπύργου

– Κατασκευή νέου εργοταξίου Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης. Προϋπολογισμός έργου: 3.222.815,80 ευρώ.

Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Με αφορμή την εξασφάλιση χρηματοδότησης αυτών των δύο σημαντικών έργων υποδομής μέσω του αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε:

«Η ένταξη όλο και περισσότερων έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», τα οποία αφορούν στη Δυτική Αττική, επιβεβαιώνει την ανάγκη οι Δήμοι της περιοχής μας μέσα από την αναβάθμιση και δημιουργία νέων υποδομών να ενισχύσουν τον αναπτυξιακό και κοινωνικό τους ρόλο.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί και σε αγαστή συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς και την τοπική κοινωνία στη Δυτική Αττική, δρομολογούμε έργα και παρεμβάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button