Συμπλοκή μεταξύ διακινητών ουσιών σε συρμό του προαστιακού

Το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου, διακινητές απαγορευμένων ουσιών ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, μπροστά στους επιβάτες, σε συρμό του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο-Πειραιάς.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει πως την ώρα που ο συρμός εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, ατυχώς, σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο-Πειραιάς και στον σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν ενώπιον των επιβατών.

Χρειάστηκε να παρέμβει ο οδηγός της αμαξοστοιχίας, προκειμένου οι δράστες να αποβιβαστούν στον σταθμό των Λιοσίων, όπου και αποχώρησαν «όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ζητά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζει πως οι εταιρείες security τις οποίες χρησιμοποίησε δεν έχουν νομικά τη δυνατότητα παρέμβασης και προσθέτει πως:

Η ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων, που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας.

Σε κάθε περίπτωση, «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button