Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Λευτέρη Παπαδάκη από το ΠΑΣΟΚ Δ.Αττικής, Μεγάρων και Νέας Περάμου

Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Λευτέρη Παπαδάκη που «έφυγε» την Κυριακή 7 Αυγούστου για τη γειτονιά των Αγγέλων αναφέρει ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ. Δυτικής Αττικής.

Ο εκλιπών ήταν ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Δυτική Αττική και ο μακροβιότερος Συντονιστής Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Περάμου.

Συνεπής έως το τέλος, υπηρέτησε και αγωνίστηκε με σθένος για τις αρχές και τις αξίες του Κινήματός μας, ενώ με συνεχή παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες πρόσφερε πολλά στην τοπική κοινωνία της Νέας Περάμου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει και η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ. Μεγάρων – Νέας Περάμου:

Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας πραγματικός αγωνιστής των Αρχών και προοδευτικών αξιών του ΠΑΣΟΚ ο Λευτέρης Παπαδάκης.

Ο αγαπητός σύντροφος υπηρέτησε για 40 χρόνια με ανιδιοτέλεια, με ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του δικαίου το Κίνημα και τους συντρόφους του. Διετέλεσε Γραμματέας τοπικής ΠΑΣΟΚ Νέας Περάμου και υπήρξε ενεργό στέλεχος του πολιτικού μας χώρου μέχρι το τέλος.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μεγάρων – Νέας Περάμου και όλοι οι σύντροφοί σου που είχαμε την χαρά και την τιμή να σε γνωρίσουμε και να διδαχθούμε από σένα τα ιδανικά της σοσιαλδημοκρατίας σε αποχαιρετάμε με απέραντο σεβασμό.
Τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγο, στον γιό του και σε όλους τους οικείους του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button