Πυρκαγιά περιορισμένης έκτασης στο κάμπινγκ «Γλάρος» στην Κινέτα

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής από Μέγαρα και Κόρινθο

Στις 14:40 δέχθηκε κλήση η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων για περιστατικό πυρκαγιάς στο κάμπινγκ «Γλάρος» στο 59οχλμ της Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, όπως μας ανέφερε ο υπαρχιπυροσβέστης Κ. Κ.

2 οχήματα της Πυροσβεστικής Μεγάρων κατέφθασαν άμεσα στο περιστατικό με τη συνδρομή ακόμη ενός πυροσβεστικού οχήματος από την υπηρεσία Κορίνθου και ένα από το σύλλογο προστασίας του δάσους «Άγιοι Θεόδωροι».

Πρωτύτερα είχαν σημειωθεί εκρήξεις από φιάλες υγραερίου οι οποίες προφανώς ευρίσκοντο στα τρία τροχόσπιτα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά. Κάηκαν επίσης και πέργκολες – τέντες των τροχόσπιτων καθώς και τρία πεύκα παρακείμενα.

Η φωτιά περιορίστηκε από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και η πυρκαγιά κατασβέστηκε, περιορίζοντας τον κίνδυνο να καούν άλλα τροχόσπιτα και κυρίως περισσότερα πεύκα.

Κατά δήλωση του υπαρχιπυροσβέστη Κ. Κ. αποκλείεται η περίπτωση εμπρησμού. Σύμφωνα με ισχυρισμό αυτόπτη μάρτυρα η πυρκαγιά οφείλει την αιτία της σε βραχυκύκλωμα σε ένα από τα τρία τροχόσπιτα, στο οποίο ξέσπασε φωτιά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button